| PotatoeCreed a întrebat:

Salut,am 13 ani
1.Nu prea citesc des.Si cand o fac nu imi plac anumite carti(care imi cer la scoala) si pur si simplu nu le pot citii, ma plictisesc.La alte carti care imi plac, mi se face un desene animat in cap si imi plac mai tare, dar si la asta nu am stare.Cum sa fac sa citesc, sa am stare + ca timp nu am prea mult, max 1 ora jumate, 2 sa zicem. Niste sfaturi, sau cate capitole/pagini sa citesc pe zi/ora?

2.Cand fac sport si calc pe calcaiul drept,ma doare de parca ma inteapa,am citit undeva ca s-ar putea sa se duce nu stiu eu ce os si sa nu fac miscare,sau ca doar am pus prea multa greutate pe picior si sa incerc sa nu mai calc mult pe calcai.Dar nu e singurul lucru ce mis e intampla,cand alerg mult,ma doare ori coasta dreapta,ori cea stanga,ori undeva la gat, dar nu in gat, de unde incepe gatul(din partea umerilor) si ma apasa.Si in cele din urma,la picior,am genunchiul normal,apoi sub el mai am un fel de os,care e mai umflat,mai ascutit(nu chiar,ceva gen) si ma doare,cand ma ridic, cand stau pe ei, cand fac mult sport(fug) mi se mai lasa uneori.Va rog sa-mi spuneti sfaturi etc.

3.Imi place sa fac sport,ma rog,nu fac footbal,ceva de genu,dar am acasa sala de forta,un fel de aparat(nu stiu cum se numeste) care poti ridica gantere,sau sa tragi gantere spre tine pentru pectorali si muschi,la picioare sa ridici, am mai multe feluri de gantere, etc(nu stiu cum se numesc toate).Da...Si as vrea sa fac mai multe gantere pentru forta,dar nu stiu ce sa fac, am un program al meu de sport si imi este frica sa fac gantere ca imi ia din inaltime, fac doar aia pentru pectorali si picioare la el.

Multumesc daca imi raspundeti.

Dau funda! tongue ( La cei care raspund la toate si bine happy )

2 răspunsuri:
| Cinevacatoatalumea a răspuns:

1. Gaseste o carte care sa iti placa cu adevarat. Eu cand incep o carte care imi place nu o mai las din mana. Eu am acasa aproximativ 100 de carti "clasice" pe care le-am inceput dar nu am vointa sa le termin. Mai repede adorm cu capul pe ele. In schimb ce tine de SF si fantasy e nelipsit de pe raft.

| Veltorb a răspuns:

1încearcă pe wattpad