| νєησм a întrebat:

Salut am 13 ani si am fumat 2 tigari aseara credeti cai rau daca ma apuc de fumat de acum? Se poate sa apara manifestari neplacute? Va rog mai explicit funda!

Răspuns Câştigător
| MrHaipa a răspuns:

laughing) ce rau sa-ti faca 2 tigari? nu te apuca d fumat.ca o sa fie grav cu banii. eu fumez de vreo 3-4 ani si se simte happy

3 răspunsuri:
| SyMy24 a răspuns:

Pai tu ce crezi? Crezi ca e bine sa te apuci de fumat de la varsta astastraight face?

Eu zic ca daca te apuci de pe acum de fumat vei avea de suferit in viitor si ca si sanatatea ta va fi distrusasad.
De exemplu eu am 15 ani si nici nu`mi trece prin gand asa cevatongue.
Sa nu crezi ca sunt o persoana care nu stie decat ca viata e frumoasa si atat.

Fumatul nu numai ca inrautateste starea sanatatii dar inrautateste si starea financiaratongue.

In fine, Eu zic sa te gandesti mai bine inainte de a lua o decizie atat de importantahappy

Bye!

| madycumada a răspuns:

Buna!
Da, este foarte rau.
http://www.referat.ro/referate/Fumatul_dauneaza_grav_sanatatii__2380.html
Cauta pe google si o sa vezi;).

| ChristineW a răspuns:

rolling on the floor Ok, eu am 12 si fumez 1 tigare pe zi de vreo 2 luni. In afara de faptul ca in prima saptamana tusesti ca dracu nu este nimc. Nu te speria ca ramai dependent, doar Heroina da dependenta oricum.
Fumatul este pentru oamenii pana in 20 de ani ( my point ). Acum te distrezi rolling on the floor ai timp sa iti faci griji de sanatate de la 40 in sus.
Acum cu banii, nu fuma mult. Adica nu mai mult de 2 tigarii pe zi! Daca simti nevoia sa iei inca una faci pauza o saptamana. Ai grija sa nu ajungi dependent.