| Tomas99 a întrebat:

Salut, am 13 ani si am o voce de copil, un copil de 9 ani.

Nu sunt sigur de ce, dar sunt jenat.
Ma puteti ajuta cum sa imi ingrosez vocea?

Răspuns Câştigător
| Turbo223 a răspuns:

Mai nu cred ca raspunsul meu va primi funda dar nici nu am nevoie.In primul rand, ai doar 13 ani! Este adevarat ca sunt specimene de 13 ani care au voce groasa de barbat dar si tu vei fi ca ei. Uita-te la tatal tau, nu cred ca el are o voce de fetita si sunt sanse ca el la 13 ani sa fi avut o voce mai subtire. Voce de copil? Dar la 13 ani ce esti? Adult sau bunic? Este adevarat ca la 9 ani esti un copilas mai mic, dar sa nu crezi ca la 13 ani esti tu adult in toata regula. Daca te consideri un adolescent (depinde de fiecare, adolescenta nu incepe la o anumita varsta) si adolescentii sunt tot copii, doar ca mai mari.Asteapta pana la 14 sau chiar 15 ani.Sa vedem atunci daca mai ai vocea subtire.Acum esti in crestere, e normal sa nu ai chiar cea mai groasa voce, nu ai 17 ani ai 13! Exista niste exercitii care iti vor ingrosa putin vocea dar nu pot confirma ca functioneaza la toti, si daca functioneaza rezultatul se vede peste o luna sau doua.Dar, acelea sunt pentru persoane care au trecut de 18-20 de ani. Daca si atunci vei avea o voce de copil atunci te poti ingrijora.Nici eu nu am o voce prea matura dar ma simt bine in pielea mea, stiind ca intr-o zi se va ingrosa...big grin

2 răspunsuri:
| aLoneInDark18 a răspuns:

Apuca-te de fumat

| Vlach a răspuns:

Ete scart, eu am 14 ani si am vocea as asi asa, uneori e mai groasa dar deseori doar incepe sa se subtieze si zici ca sunt fata, plus ca am si un accent enervant uneori, dar o sa cresti si vocea se va ingrosa de la sine
NU TE APUCA DE FUMAT! Nu iti ruina viata doar pentru o problema de scurta durata!