anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani si am un 1.70 sunt prea inalta?

15 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Hai ca nu esti asa inalta. eu am 11 ani si am 1. 60 inaltime. pup

| madalicious a răspuns:

Buna!

esti inalta cat o girafa la 13 ani![scuze de exprimarelaughing] dar.cum a zis si crysu.esti numai buna sa fii model. dar trebuie sa si arati bine tongue

bye bye!

| juniper a răspuns:

Da, dar nu-i nimic.

| Pepper9 a răspuns:

Esti destul de inalta pentru varsta ta, nu esti singura, eu am 12 ani si 1. 72 si toata lumea zice ca sunt cat un stalp...Esti numai buna de modeling!

| Crs a răspuns:

Esti destul de inalta pentru varsta ta! dar pentru un viitor in modeling esti okbatting eyelashes

| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Nu esti bine mai ales daca ai in familie persoane de talie mare

| madagascar a răspuns:

Sincer nu. cred esti norocoasa.eu am 20 ani si 1. 55 deci vezi diferenta. la inaltimea asta trebuie sa ai vreo 60 kg daca ai asa atunci e perfect.stai linistita, o sa fi preferata baietilor

| ahaha a răspuns:

Nu, eu am 14 ani si 1, 73 si nu mi-a zis nimeni niciodata ca sunt prea inalta. Ba dimpotriva, e chiar avantajos, am "acces" la baietii mai mari decat mine si, pentru ca arat si destul de bine, ii cam dau pe spate.batting eyelashes

| iuly_iulyana13 a răspuns:

Esti ffff inalta mama are 1, 68 lol

| larisa_6959 a răspuns:

Imi dai si mie cativa centrimetri?(glumeam). Esti destul de inalta, iar pentru. o cariera in modeling este perfect

| kanibala a răspuns:

Inalta?
Esti superba as vrea sa fiu in locul taulove struckhappy
:*O sa te plac baietiilaughing
love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Până acum, 170 e perfect. Dacă zici că ești și frumoasă, vino la mine. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei bine eu pe a 9 ani aveam 1 68 si acum am 13 juma si am 1 75. sincer sunt mandra ca mereu sunt cea mai inaltahappy. cateodata e si stresant. oricum nu esti girafa cum a zis aia de mai susbig hug
cele mai multe persoane din romania cel putin sunt scunde deci e cv tare sa fi mai inalt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistita nu esti prea inalta deloc! Nu ii lua inseama pe cei care iti spun asta, nu au habar de ce vorbesc.Eu am 13 ani si am 1, 73 si 57 de kilograme si ma simt mandra acum, inainte ma simteam dezavantajata din cauza inaltimii.happy

Întrebări similare