| Kidnapper a întrebat:

Salut.Am 13 ani si cred ca am o problema cu violenta!
Nu in sensul ca ma apuc sa ii bat pe altii(doar daca cineva ma ataca) ma refer la violenta in filme,gen daca cineva e torturat sau omorat cu un ciocan sau o persoana fara aparare e batut de exemplu,chiar daca stiu ca e fake eu ma gandesc ca cineva chiar a trecut prin chestiile alea, sau ca eu as putea sa trec prin chestiile alea.E putin ciudat avand in vedere ca mie imi plac jocurile violente/gore,
Cum pot sa nu mai fiu asa? Imi cam strica vizionarea orcaror filme de genu

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu mai urmări astfel de filme, îți fac rău.

| T0T a răspuns:

În viață poți păți foarte multe lucruri dar dacă stai să te gândești la ce poți păți mereu ajungi paranoic. Liniștește-te și lasă prostiile astea, trăiește-ți viața căci ce o fi, o fi, nu trebuie să te îngrijoreze ce nu poți controla. Dar trebuie să ai grijă să nu declanșezi tu anumite situații care să nu îți fie benefice.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu poti sa schimbi asta, inseamna doar ca esti mai sensibila si nu poti concepi ideea ca alti oameni sa fie raniti, ceea ce e foarte bine. Esti si mic de varsta inca si sensibilizat usor, de aia au si filmele anumite restrictii de varsta. Nu mai urmari astfel de filme si va fi bine.

| Kidnapper explică:

Andry05
Doua lucruri
1.Mi-ai zis ca sunt sensibila si sunt baiat laughing))
2.Ideea e ca alti baieti din clasa mea se uita la TheWalking Dead,Breaking Bad etc. si e ciudat, dar e ciudat avand in vedere ca in jocuri video nu am probleme de genu avand in vedere ca am jucat:Shadow Warrior, Manhunt, Alien Insolation, Outlast etc