Pai, in cazul tau, n-ai ce sa patesti.
Eventual o tuse minora, sau vreo durere in gat. Personal, n-am avut niciun fel de reactie de genul la inceput.
Mai mult nu vad ce ai putea pati, acum.
Nu e rentabil sa fumezi. Iar problema e ca asa incepi. Te gandesti ca ai control asupra viciului. Ca te poti lasa oricand. Dar incepe sa faca parte din tine, iar aici se complica lucrurile.
Nu stiu daca se vede in analize.
Tot ce pot sa-ti zic e ca fumatul afecteaza in mod negativ organismul.Si gandeste-te cati bani dai pe tigari. Cate ai putea face cu ei? Hmmm.....Multe!
Hey kid. Tinerel la 13 ani, nu? Păi de la e țigări nu se vede la analize.Ce se întâmplă? Ești predispus în a devenii unul din toți care va ajunge obsedat după niște fumuri toxice în principiu care-și va arunca banii de alocație pe pachete de țigări. Iartă-mă ca-ți spun asta dar încerc să-ți explic cumva ca nu ar fi optim sa continui, e ok..ai încercat, nu se va vedea la analize dar oprește-te cat mai poți. Ești tânăr, nu-ți anihila sănătatea de pe acum!
Bună.
În primul rând încearcă să nu mai fumezi, pentru că nu te poți lăsa prea ușor, crede-mă.Nu îți apare nimic la analize sau radiografii dacă ai fumat așa puțin și nici nu o să îți apară decât dacă ești fumător înrait si fumezi de ani buni.