anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am 13 ani si imi este greu sa imi gasesc o prietena, imi place de ea dar imi este rusine sa-i spun ma inteleg foarte bine cu ea dar imi este rusine sa-i spun ca o plac sau sa-i propun intalnire ce sfaturi imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| Peaches a răspuns:

Avand in vedere ca sunt o fata, cred ca iti pot da cele mai bune sfaturi big grin Iata tot ce imi place mie (si cred ca si restul fetelor decente) la un tip:
1. Trebuie sa fii mereu tu insuti;
2. Nu trebuie sa fii interesat de o fata ca sa fii mai bine vazut in societate;
3. Trebuie sa fii atent cu respectiva (adica sa iti dai seama daca esti pe cale sa o superi sau sa ii ranesti sentimentele);
4.Raspunde mereu la mesaje
Sper ca asta ajuta! Have funwinking Fundita?

~Roxetta

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Si tu stii sa nu exista decat una din doua variante: ori lasi rusinea la o parte si-i propui o intalnire, sau ramai cu rusinea ta. Sper ca nu ai pretentie de la o fata sa vina ea la tine si sa-ti sare eventual si in brate.

| Alexandru0007 a răspuns:

Pai mai bine citesti ceva, o carte decat sa ai prietene.esti prea mic.serios

| shadow72 a răspuns:

Fratica eu la 13 ani visam pokemoni si parkour...ai tu timp de fete.

| Public22 a răspuns:

La 13 ani cred ca ar trebui sa te gandesti la altceva decat la intalniri! In fine, daca esti timid, poti sa-i trimiti un mesaj sa-i spui ce simti pentru ea si daca vrea sa va intalniti. Fa rost de numarul ei sau lasa-i un biletel prin alta persoana. Succes!

| anonimus321 a răspuns:

Lasa rusinea! Vorbeste cu ea, va fi bine!

| Robert_Cristian_2000 a răspuns:

Asteapta 5 ani si dupa nu numai ca accepta o intalnire, accepta si o cerere in casatorie.