| George_2543 a întrebat:

Salut, am 13 ani si incerc sa seduc o fata(care ma place si e prietena mea). Spuneti-mi cum si care merge dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar a răspuns:

Poarta-te natural.Asa e cel mai binewinking. Poate ea te place asa cum esti! Daca te vei schimba ea nu se va gandi : "Cine e baiatul asta? Mie imi placea de cel din-ainte.Acum nu mai stiu ce sa cred."
Parerea mea este ca nu trebuie sa te schimbi,dar poti sa adaugi cate ceva : putin amuzament(fetelor le place astahee hee, spune-i ca-i dragutahee hee, imbratiseaz-o din cand in cand(si tot felul de chestii de astea asa mai dulci)winking.In rest ramai tu! Succes cu eabig grin

3 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Daca vrei sa o seduci trebuie sa ai tupeu.si sa o saruti.
Pa, pa.

| happycolour a răspuns:

Stii macar ce inseamna sa seduci? Ia si invata si dupa gandeste-te la fete.

| c3r3b3l a răspuns:

Am eu ideei acum daca te lasa sa te atingi de gatul ei in general acolo e punctul slab nu stiu acum stiu ca la mine mere cu orice fata dar trebuie sa te lase sa ii dai ca un fel de mozol da pe gat, acum doar daca te lasa si vezi u. daca nu mere incerci sa o saruti cand sunteti singuri pe undeva daca te respinge o frotzezi (mere de fiecare datahee hee si dupa ce faci chestia asta de vreo 3-4 ori iti zic eu sigur iese ce vrei.(in fine acum depinde cat de rebel esti )

Întrebări similare