anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 13 ani si nu stiu daca e normal sau nu, dar am destul de mult păr in zona penisului si am incercat să mă epilez mai de mult si m-am iritat si am zis ca nu o sa mai fac asta niciodată dar parul a crescut din nou(normal) si m-am epilat un pic ca mi-a fost frica sa nu ma irit din nou! Nu m-am iritat dar parul nu a fost luat in totalitate, au rămas niste firicele mici care se simt cand le atingi pe care nu le-am putut lua! E normal sau ar trebui sa le iau si pe alea? Țin se menționez ca am folosit un big.

Răspuns Câştigător
| JamesWatson a răspuns:

Salut!
Iritaul este un lucru normal în accea zona. Pentru ca pielea e mai sensibilă în acel loc.
Eu ți recomand să îl doar cu foarfeca sau cu mașina de tuns daca ai, eu le am încercat pe amândouă și nu am avut nicio iritație.
Multă sănătate!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa-l acolo unde este. O idee gresita. Multi se epileaza pentru a părea cocoselul mai mare.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca te deranjeaza intr-un grad mult prea mare faptul ca exista (in mod absolut normal) parul pubian si consideri ca nu-l mai poti ''suporta/tolera'', in acel caz este indicat sa tunzi pilozitatea scurt sau foarte scurt, folosind un aparat de tuns/epilat electric.
https://www.dedeman.ro/ro/aparate-de-tuns/c/1358
Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este normal. Lasă-le acolo. Ai făcut bine că le-ai tăiat. Altfel crește pădurea mare și miroase.