anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si o duc rau tare cu fetele,cum sa va explic,vad ca baietii din cls mea au aproape toti iubite, iar eu nu am.Stiu ca majoritatea o sa spuna:ce-ti trebuie fete la varsta asta.Un motiv pentru care vad ca fetele nu ma plac este cum arat(ma refer la aspectul facial).Imi creste mustata,dar stiu ca daca o voi rade imi va creste mai deasa,si mai groasa, mai sunt si metodele cu crema depilatoare dar este cam aceeasi chestie ca, cu lama.Benzile cu ceara am auzit ca ustura tare si trebuie sa o aplici bine, altfel iti vor mai ramane fire de par.Cu nasul nu mai vorbesc, e maricel(nu foarte) dar lat)Nu stiu ce sa fac ca sa ma placa fetele.Sunt timid, adica imi este frica sa nu spun vreo tampenie cum vorbesc cu ele.Niste sfaturi bune va rog si fara raspunsuri la misto.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce tragedie... la 13 ani o duci rau cu fetele...

| soloangel01 a răspuns:

Ma,chestia e ca aia din clasa la tine sunt, probabil, mai draguti decat tine, de aceea au noroc la fete. fetele de 10-13 ani asa gandesc,, waw ce baiat dragut, ma dau pe langa el si il fac sa se combine cu mine si dupa ma laud la toate prietenele mele ce baiat dragut am eu,,. cele de 14-18 le mananca in fofo, si de asta au prieteni, unele in loc de prieteni au clienti.o sa ajungi pe la 15-16 ani o sa ai si tu fata ta!