anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si sunt baiat, mai sunt si un pic timid in cea ce vreau sa fac.Mie de ceva vreme imi place de o fata,nu stiu daca eii ii place de mine, si ea este mai mare ca mine cu 4-5 luni si vreua sa fiu cu ea impreuna.Stiu ca sunt baiat si trebuie sa fac primul pas dar cum sa il fac? Sa o invid la un suc, sa petrec mai mult timp cu ea? nu prea stiu...Ea are si multi prieteni si nu stiu cum sa fac sa fiu doar eu cu ea.

Ma ajutati va rog!
Funda la cel mai mult raspuns!

4 răspunsuri:
| tdbmarius a răspuns:

Nu conteaza daca e mai mare cu 4-5 luni ca tine.Du-te la ea si invit-o la un suc. Povestiti lucrurile care ii plac ei.Sa nu incepi sa vorbesti de jocuri sau chestii din astea. Spune-i ca iti place de ea si ca vreti sa fiti impreuna.Incearca sa stai ma mult cu ea sa te cunoasca mai bine.Imprietenestete si cu prieteni ei.
Succes!

| TINAtinaTINAtina a răspuns:

Imprieteneste-te cu cativa prieteni de-a ei si afla lucruri de la ei despre ea. In plus ca daca aveti prieteni comuni o sa va intalniti mai des, o sa ai ocazia sa petreci mai mult timp cu ea, sa afli ce-i place, unde-i place sa iasa, ce- i place la un baiat etc Ideea ii sa te apropii de ea, sa va imprieteniti, sa o cunosti mai bine si dupa aia ca nu sunteti tocmai straini o sa-ti fie mult mai usor. Numai ca trebuie sa ai rabdre. Sper ca te-am ajutat. laughing

| TINAtinaTINAtina a răspuns:

Daca esti foarte timid poti sa ii dai de nteles in mod subtil ca o placi si sa o faci pe ea sa faca primul pas. Suntem in sec 21, nu e o regula ca baiatul trebuie sa faca primul pas. Fa-o sa se simta atrasa de tine. de exemplu majoritatea fetelor se simt atrase de baieti care stiu sa cante la un instrument, de exemplu chitara.

| MilkWithCereals a răspuns:

Zic sa te apropii mai mult de ea, sa va imprieteniti mai mult. Sa o faci sa te caute, sa vrea sa stea cu tine. Apoi du-o intr-un loc frumos si spune-i ceea ce simti, si daca te porti cum se cuvine cu ea, sigur o sa te placa si ea pe tine.; 3