| swsss a întrebat:

Am 13 ani si toti imi spun ca sunt foarte inalta, prea inalta. Am 1.67. Cum sunt? Si este adevarat ca dupa venirea menstruatiei nu mai cresti in inaltime? Adica o fata mi-a spus asta, eu am zis ca nu e adevarat insa ea a spus ca nici eu nu prea am mai crescut de cand mi-a venit ciclul. Sfaturi, pareri? sigh

9 răspunsuri:
| maria999 a răspuns:

Nu cred ca esti prea inalta.Cat despre ce a spus prietena ta nu este neaparat adevarat fiecare vse dezvolta in felul sau.

| ღDiissyღ a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... dar nu prea cred ca e adevarat ce zice fata aia. Adica si eu am tot 13 ani, mi-a venit menstruatia si mie doar ca eu am 1.50 straight face laughing

| Maxim96 a răspuns:

Nu esti foarte inalta!
Fiecare se dezolta in felul sau, eu personal am fost mai mic ne inaltime pana la 15 ani, dar pana la 17 am crescut in 2 ani aproape 20 cm.

Răspuns utilizator avertizat
| TheArtIsMyDrug a răspuns:

Fiecare se dezvolta in felul sau. In afara de un doctor nimeni nu iti poate spune daca esti prea inalta pentru varsta ta happy

| wwwyyy a răspuns:

Nu esti prea inalta esti perfecta pentru varsta ta si mai cresti dupa venirea menstruatiei nu te lua dupa acea fata

| BiiaBie a răspuns:

Sincer, esti potrivita la inaltime. asa cum esti si nu cred in ceea ce ti-a zis tie fata aia. Mai intreab-o si pe mama ta. sa vezi ce zice ea.