| TeRogLasama a întrebat:

Salut am 13 Ani.Sunt clasa a 7a si azi la scoala ma duceam sa imi umplu sticla cu apa si era un tigan care se facea ca imi pune piedica iar eu m-am ferit si
El m-a atins si dupa zice ca aaaaa baa stai.Eu am mers incontinuare unde mai erau inca 3 colegi.Si dupa ce a plecat la clasa lui mi-a zis ca daca mai fac asta o singura data vine cu coleg repetent pe nume Brezoi Nandi si ma bate.El e clasa a 6 a.Si mno nuprea stiu sa ma bat adica maine in curtea scolii sau in scoala sigur va veni la mine si nu stiu cum.Ca, cand vine vorba de bataie mie imi incepe sa imi bata inima tare si mi-e frica. As vrea niste raspunsuri bune cum sa il bat ca asta o face de mult asa dar asta e prima oara cand se ia de mine cineva sa ne batem. Funda Si Vot.Va Pwp

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daa esti la scoala si te mai ameninta sau te loveste, fugi iute la diriginta si spune-i, sau la directorul scolii.
Tot ce se intmapla la scoala, trebuie raportat la scoala: diriginetlui sau directorului scolii!
Tot ce se intampla pe strada, dupa ce ai iesit pe portile scoli, raportezi parintilor si ei anunta Politia daca-i cazul, sau vin si discuta cu directorul scolii.

| missfatadelatara a răspuns:

Lovitura sub centură. rolling on the floor

| cyupaku a răspuns:

Pai ce facem? gasti de tigani si repetenti si ne apucam de bataie? nu! daca se repeta si clar ca se va repeta mergi si da-l in primire:la director, la parinti la politie

| TeRogLasama explică (pentru cyupaku):

Sa sa vad acum la 11.30 cand ma duc. Daca da in mine cred ca il iau pe un coleg si ma duc pe el, dupa ii zic dirigintei marti

| leapșa a răspuns:

De ce nu-l spui la dirig/a?
Daca tu si restul il lasati sa-si faca de cap, vai si amar mai incolo. Vine cu toata gloata.

| TeRogLasama explică (pentru leapșa):

Da colegii mei erau dar din 3 doar unu si ala daca are tupeu sare pentru mine si ei sunt din astia obsedati de pc. Diriginta nu rezolva.nimic dar daca se potoleste as scapa fara vreo bataie.

| tril a răspuns:

Nu trebuie sa te bati cu el.
Spune dirigintelui, mai ales ca si colegii au vazut.

| TeRogLasama explică (pentru tril):

Diriginta nu face nimic te asigur.

| tril a răspuns (pentru TeRogLasama):

Asta e scuza voastra ca sa va bateti? Daca sunt tigani, o vei incasa zdravan, nu vei putea spune nici "aoleu".

| TeRogLasama explică (pentru tril):

A trecut ziua si tiganul nici macar nu a venit la scoala.Nu e tigan am inteles de la colegul meu repetent ca e Arab Il Cheama Mohamed. Dar tiganii mei din clasa il cunosc.Ce sa zic...

| tril a răspuns (pentru TeRogLasama):

Atunci, e si mai rau. Vorbeste cu directorul. O data daca iti mai spune ceva, chiar fara bataie, anunta politia. Daca este dintre migranti, tu poti avea probleme mari numai pentru ca il impingi.