Daa esti la scoala si te mai ameninta sau te loveste, fugi iute la diriginta si spune-i, sau la directorul scolii.
Tot ce se intmapla la scoala, trebuie raportat la scoala: diriginetlui sau directorului scolii!
Tot ce se intampla pe strada, dupa ce ai iesit pe portile scoli, raportezi parintilor si ei anunta Politia daca-i cazul, sau vin si discuta cu directorul scolii.
Pai ce facem? gasti de tigani si repetenti si ne apucam de bataie? nu! daca se repeta si clar ca se va repeta mergi si da-l in primire:la director, la parinti la politie
Sa sa vad acum la 11.30 cand ma duc. Daca da in mine cred ca il iau pe un coleg si ma duc pe el, dupa ii zic dirigintei marti
De ce nu-l spui la dirig/a?
Daca tu si restul il lasati sa-si faca de cap, vai si amar mai incolo. Vine cu toata gloata.
Da colegii mei erau dar din 3 doar unu si ala daca are tupeu sare pentru mine si ei sunt din astia obsedati de pc. Diriginta nu rezolva.nimic dar daca se potoleste as scapa fara vreo bataie.
Diriginta nu face nimic te asigur.
Asta e scuza voastra ca sa va bateti? Daca sunt tigani, o vei incasa zdravan, nu vei putea spune nici "aoleu".
A trecut ziua si tiganul nici macar nu a venit la scoala.Nu e tigan am inteles de la colegul meu repetent ca e Arab Il Cheama Mohamed. Dar tiganii mei din clasa il cunosc.Ce sa zic...
Atunci, e si mai rau. Vorbeste cu directorul. O data daca iti mai spune ceva, chiar fara bataie, anunta politia. Daca este dintre migranti, tu poti avea probleme mari numai pentru ca il impingi.