| Bogha a întrebat:

Am 13. Un prieten de-al meu mi-a zis că dacă fumez o țigară îmi dă 5 lei. Și am fumat-o. Daca am sa fumez 28 de țigări pe an, o sa pățesc ceva? Daca se va intampla ceva grav în sănătatea mea gata cu țigările in viața mea.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Uite asa incepe dependenta. Azi una, maine una si te trezești fumand un pachet pe zi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Scrie pe toate pachetele de țigări această atenționare, este obligatorie conform legii. Tutunul dăunează grav sănătății. Riști să mori mai repede, bolnav de cancer la plămâni.

| Sofer a răspuns:

Mai bine te lași. Rău încă nu îți face dar dacă începi sa bagi în fiecare zi și te înveți în timp dăunează.

| Donsavas a răspuns:

Colegul acela vrea sa te corupa, să ai parte de dependente nesănătoase, pentru a se simti el satisfăcut ca nu e singur. Viciul asta o sa te coste foarte mult iar tu nu ai 18+ ani sa te poti angaja
Ce o sa faci? O sa furi de la părinți sau străini? Vei cersi? Cum va jucati voi de a adulții de parca viata asta e asa usoara. Nu stii inca ce inseamna sa muncești sau sa te imbolnavesti. Unii faceti asa de prea mult bine.

| DanTeSkies a răspuns:

Din punct de vedere moral nu e nimic dacă fumezi, dar trebuie să accepti faptul că fumatul îți crește considerabil sansa să faci cancer ( demonstrat științific) și faptul că o să te coste mulți bani pe termen lung. În plus, la vârsta ta nici nu e recomandat să începi să fumezi deoarece esti minor.