La 14 ani si 1.63m trebuie sa ai maxim 53-55kg kg.
Asadar tu ai de dat jos vreo 30 kg.
Mananci dimineata 1 ou cu 1 o rosie, la pranz supa de zarzavat goala si seara 1 piept de pui fiert sau la gratar cu salata verde sau o mana de legiume fierte.
FARA paine, fara dulciuri, fara orez, fara pizza, fara paste fainoase, fara sucuri, fara dulceturi sau prajituri.
Sport zilnic, cel putin 30 minute intens, sau 1 ora de alergare.
Post intermitent, 16 ore cu 8, sau 18 ore cu 6, eu așa am ținut si am slabit 15 kg aproape in câteva luni, nu trebuie sa te abți de la câte ceva bun, dar mănâncă in cantitate mai mică, de exemplu propuneți să mănânci un singur dulce pe zi, si nu te abate de la această regulă, înlocuiește sucurile cu apă, sau apa cu arome măcar, au mult mai puține calorii ca sucul si iți da si un pic de satisfacție la gust, dintre toate încearcă sa reduci din carbohidrați, mai puțină pâine adică, si tot ce înseamnă paste făinoase, cornuri cu ciocolată, patiserie, nu mai mânca, sau mănâncă decât un singur produs pe zi din această categorie. Dacă faci toate astea, nici nu trebuie sa faci sport si tot vei slabi. Dar recomand sa faci si un pic de sport pentru accelerarea metabolismului, vei slabi mai repede si te vei si tonifia.
Sport șefule. Mult cardio, renunți la dulciuri, nu un dulce pe zi, mai degrabă unul la 5 zile, iar atunci mănânci o ciocolata neagra. Nu mai bei suc, nu mai mănânci fast food, și o să slăbești.
Dacă vrei serios sa fii in forma îți recomand programele P90x3 și Insanity Max30. Le cauți pe google, le găsești pe torenți. O să-ți vina să-ți bați copiii când le faci dar după 6 luni o sa vezi că ai slăbit la greu. Doar că trebuie neapărat să te ții de treabă, zilnic trebuie sa faci, după cum este programul la fiecare. Când eram de vârsta ta cu programele este aveam procentul de grăsime undeva la 8-9%, asta înseamnă practic că fiecare mușchi de pe tine e vizibil.
anonim_4396 întreabă: