| generator3 a întrebat:

Salut.am 14 ani, aproape 15 si am 65kg si 170cm. Pe scurt imi place de o fata si cititi la &^=#";((%÷' daca nu vreti povestea(mai jos). Si acum povestea: ne stim de la primul an de gradinita. Dupa gradinita clasele 1 4 le am facut fara ea deoarece eram la scoli diferite(duh) si pe atunci ea nu mi-a lipsit deoarece nu stiam ce insemna iubirea. La clasa 5 m-am dus la scoala unde era ea si ce sa spun, prima data cand am vazut o era foarte frumoasa si imi placea de ea, ca toti baietii din clasa pentru ca ea era singura fata acceptabila, nu am nimic inpotriva fetelor mai cu burta, dar ele nu sunt pentru mine chiar daca eram foarte gras pe vremea aia, cred ca vreo 60kg, mama a zis ca o sa ma inalt si o sa par mai slab si asa a fost. Pana acum un bully din clasa facea misto de mine dar acum imi este cel mai bun prieten. Momentan am 68kg si am un piept mare, mustata, par mare si gros pe picioare, muschii parca cresc singuri. Si toti anii 5 8 (momemtan sunt pe clasa 8) am simtit ceva pentru ea deoarece avea o fata al naibii de frumoasa. Pe atunci eram un copil foarte rusinos, nici nu ieseam din banca. Ceilalti baieti ii dau palme peste fund dar ce sa fac, sunt la tara si nu pot cere mai mult de la ei. Unul dintre baieti (7 cu mine) ii spunea ca o iubeste, dar in gluma, sau asta vroia el sa credem. Altii 2 sunt repetenti si nu prea isi arata interesul pentru ea. Altul spune ex. Tu cand o sa fii sotia mea blah. si ea ii da o palma peste fata. Desigur toti facem asta razand si eu sunt singurul(cred) care are sentimente reale pentru ea. De altii nu am ce zice. sunt mai saraci si nu prea au sante. Familia mea sta f bine financiar si cred ca cu asta nu am cum sa o pierd. Mai multe despre mine: materia favorita este matematica, la picior port 43 deci in general am corpul unei gorile care se tunde numai nr 1. Ce simt eu pentru ea: este singura fata pe care as saruta-o romantic. Daca ea nu ma vrea, voi locuii cu parintii pana ei mor si dupa aia cred ca o sa inebunesc si o sa ma sinucid. Cand ma uit in ochii ei vad cea mai frumoasa fata vreodata. deci nu mai suport sa stau departe de ia si sa nu o vad in weekend. Poate ma veti numi un disperat, dependent dar daca o sa fiu cu ea o sa incerc sa nu las impresia asta....;/#^&£_=#/&* motivul real de ce am venit aici, in curand vreau sa ii dau o scrisoare de dragoste si un trandafir daca am ocazia sa iau de undeva. Vreau sa imi spuneti ce as putea sa schimb, mersi! Buna Stefania. Simt ceva pentru tine de foarte mult timp chiar daca nu am aratat asta mai deloc, este adevarat. Esti o fata foarte. frumoasa. Tu esti visul meu pe care l-am asteptat destul. Cand ma uit la tine nu pot descrie bucuria pe care o simt in corp. Ma gandesc la tine in fiecare zi, de multe ori. Nu pot sa spun cat de mult te. iubesc. Eu simt ceva pentru tine. nu ca ceilalti baieti. Sper ca si tu sa simti ceva pentru mine. macar un lucru mic, tot m-ar face fericit. Daca ai fi prietena mea ar insemna totul pentru mine, as fi cel mai fericit om pe care il vei cunoaste. Am asteptat de 3 ani sa iti spun tot ce simt despre tine si cred ca a meritat tot timpul. Tu esti lumea mea, fara tine nu pot sa traiesc. La alte fete nu ma pot gandi. tu esti singura, unica fata la care pot simtii toate cele de mai sus. Daca tu m-ai accepta in viata ta, iti promit ca nu te voi rani niciodata. Sper sa ai o zi superba.

Răspuns Câştigător
| Banita_Carmen_1989_kDK4 a răspuns:

Este foarte bine, tot ce trebuie sa faci cu o fata este sa fi sincer si restul vine de la sine, iar eu sunt fata si stiu bine ce zic. Sigur va accepta. Mult succes.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu as pune baza pe banii lu' tata si mama ca esti in avantaj, ca marea majoritate a fetelor se duc dupa unul sarac, dar pe care-l iubesc!
Sfatul meue ste sa-ti lasi parul sa creasca, pentru ca numarul 1 este pentru oamenii mai putin inteligenti, pe care-i gasesti in numar mare dupa gratii. casa te diferentiezi de ei, poarta o tunsoare mai frumoasa, vezi ce-i la moda acum, ca fetele nu adora un cap mare si rotund, fara par pe el, dimpotriva!

| Staind a răspuns:

Esti strasnic...ma jur.

| Kaℓi a răspuns (pentru Staind):

Sa stii ca e! asta mi s-a parut maxima "Mai multe despre mine: materia favorita este matematica, la picior port 43"

| Staind a răspuns (pentru Kaℓi):

Stii cum e, picior mare...

| BloodyLips a răspuns:

E cam mult sa ii spui ca o iubesti si ca nu poti trai fara ea, fetele nu prea iubesc baietii disperati.
"Buna, Stefania.Azi mi-am propus sa fiu sincer cu mine si cu ceea ce vreau de foarte mult timp, vreau sa scap de piatra asta imensa de pe inima.De 3 ani visez ca ochii tai se vor uita candva la mine.Nu cu aceeasi admiratie cu care te privesc ochii mei in fiecare zi, nu stiu daca ti-ai dat seama sau nu, dar as fi mandru sa iubesc o fata ca tine, sa iti pot vedea chipul dupa care mor de dor in fiecare zi.Si as fi mandru si sa recunosc ca te iubesc, pentru ca esti o fata a naibii de frumoasa si inteligenta, mi-ar parea rau sa te vad cu un baiat si sa nu fiu eu acela.Mi-ar parea si mai rau sa aud ca suferi din cauza vreunui prost.Nu iti cer sa ma aceepti, nu vreau sa te presez, nu vreau sa ma menajezi sau sa imi dai raspunsul imediat.Tot ce iti cer e sa te gandesti la mine ca la o posibila varianta.Sa te gandesti ca mi-as da si sufletul doar ca sa te vad fericita la bratul meu candva si nu la bratul bulangiilor care nu te merita.Nu stiu daca crezi vreun cuvant din tot ce am scris, dar le scriu din inima la 3 dimineata.Nu stiu ce mi-a venit, nu stiu cum am inceput sa scriu, nu stiu cum am facut de iar ma gandesc la tine, doar ca acum am pixul in mana si astern si pe hartie.Tot timpul asta pe care l-am avut la dispozitie sa te privesc parca nu a fost destul, parca imi place prea mult fetita inocenta care inca se plimba gingasa prin clasa sub privirile mele...si a celorlalti bufoni. Sper ca dragei mele fetite ii plac trandafirii :3" si vezi sa fie trandafir rosu cu o fundita alba ceva lasat asa pe o foaie pe care o arzi tu putin cu bricheta inainte sa scrii, ca sa para veche cumva, ca un pergament, sa-i dai aspectul ala.Vezi sa scrii frumos, cu pix cu gel negru.Bafta,sa ne spui cum a mers :*