Salut!
Știi îți poți petrece timpul cu ea și dacă nu sunteți împreună! Asta nu e o condiție.
Însă eu una consider ca, succesul într-o relație i se datorează comunicării.
Deci mai întâi întreabă-te pe tine însuți ce simți pentru fata respectiva, e atracție fizica, iti place ca și persoana, cum o vezi, ca pe o sora sau mai mult decât atât.
Mai întâi răspundeți la întrebările astea. De ce? Fiindcă în cazul în care tu nu o vezi decât ca pe o sora și totuși intri într-o relație cu ea nu știu cât poate dura o astfel de relație...
Dacă ții la ea ca și persoana și o vezi mai mult decât ca pe o sora, atunci discuta cu ea. Spune-i ceea ce simți, fii sincer și deschis.
Esti timid? Din moment ce îți dorești o prietena e timpul sa faci o schimbare. Timiditatea nu te ajuta sa te dezvolți psihic, ea mai mult te împiedică, de aceea trebuie sa treci peste! Trebuie sa devii un bărbat în adevăratul sens al cuvântului
Trecând peste, sa nu îți fie frica de un eșec. Dacă fata respectiva te va refuza asta nu înseamnă că va veni sfârșitul lumii. Nicidecum. Inseamna ca tu te-ai maturizat și ai făcut un pas important în viata. Sa nu fii descurajat! (deși sper ca lucrurile sa iasă bine pentru amândoi și sa nu fie nevoie de sfatul acesta, dar eu zic ca e binevenit )
Încă un sfat pe care ți l-as putea da fiindcă ești la început de drum. Sa nu fii insistent. Dacă fata respectiva spune nu! Atunci nu mai insista. Asuma-ți și treci mai departe la un alt nivel. Nu e o rușine sa fii refuzat! Nu alerga după oamenii care decid sa plece din viata ta.
Numai bine! Sper ca te-am putut ajuta cât de cât. Nu uita cu timiditatea nu rezolvi nimic în viata, însă cu bunul simt rezolvi aproape orice!
Timiditatea rezultă din frica de rezultate. Ca să te combini, trebuie să discuți cu ea. Dar înainte de asta citește poezia Nu te-ai priceput de George Coșbuc.
Ai o fata anume pe care vrei sa o combini sau vorbesti la modul general? N-am ce sfat sa-ti dau daca nu stiu despre ce este vorba in situatia ta.
misauratcuviata întreabă: