anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, Am 14 ani, iubesc o fata la nebunie, seara adorm cu gandul la ea, dimineata tot cu gandul la ea, am vorbit cu ea, comunic mai mult pe facebook etc., in realitate nu prea vorbim ne dam zambate, ne facem cu ochiul ce faci? si atat, sunt foarte timid si nu stiu cum sa scap de timiditatea asta, imi puteti da vreun sfat?, Ahh da si ea o fata cunoscuta, face 500 like-uri la o poza, si eu debea ajung la 100, si mi-e frica s-o pierd, mi-ati da niste sfaturi v-as fi recunoscator, fuunda celui care ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| Kitty a răspuns:

In general, fetelor le plac foarte mult baietii siguri pe ei, care au initiativa, dar, sa stii ca nici baietii mai timizi nu sunt mai prejos. Poate ca nu trebuie sa scapi de timiditate. Uite o idee, ce ar fi daca ati iesi mai multi in parc(la mall, la film) fete si baieti(colegi de ai tai, prieteni) si ai invita-o si pe ea? Cred ca asa ai avea ocazia sa te apropii putin cate putin de ea, sa ii vorbesti si in viata reala. Poate aveti o pasiune comuna, un sport comun, un film care va place amandurora despre care sa discutati. Ai putea s-o intrebi ce flori ii plac, iar ea se va gandi ca poate ai vrea sa-i daruiesti o floare si asta o va incita. Ai incredere in tine!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ea tot spera si asteapta ca tu sa-i dovedesti ca stii sa cuceresti o fata. Invit-o macar la un banal suc.

| Doub a răspuns:

Doamne fereste.
Facebook-ul tampeste generatia asta.

| SkyPilot a răspuns:

Abordeaz-o in viata reala. Ofera-i un trandafir rosu si spune-i ca iti face foarte multa placere sa vorbiti pe fb si ai vrea sa o cunosti si in realitate daca si ea e de acord.

Răspuns utilizator avertizat
| TheCounterTerrorist a răspuns:

Baa sfatul meu e lasa dq facebooku ca devii cibernetic si strici generatiile ia'ti un stil dela cu sa moara copii mei si asa arati ca esti jmenar dq nu papitoi romantic fi bombardier arata'i ca esti mascul dq nu pisoi hai vezi ce faci. sa fac spume da nu o dai peste cap poa-sa fie si shakira

| BestiaLog a răspuns:

Am patit si eu stai linistit nu-i nici o problema.Nu o aborda direct cu,, Imi place de tine"sau din astea ca se va speria.Dar nici nu o face sa astepte prea mult ca nu va imbatranii asteptandu-te. Daca sunteti colegi de scoala intreab-o ce ora are(chiar daca nu te intereseaza este un subiect cu care incepi usor o discutie)apoi o intrebi lucruri diferite despre ea.In timp ce vorbesti cu ea roag-o sa va plimbati singuri si incearca sa gasesti lucruri comune. Oricum bafta incearca nu iti garantez ca o sa mearga dar te asigur ca de timiditate o sa scapi.