Mai angel sau cum te-o kema
Multi baieti la 14 ani nu au sarutat pe nimeni, poate nici la 18...
Daca nu ai nimic in comun cu ea, afla ce ii place, ce ii place sa faca, incearca sa o placi, i-ar daca nu poti, asta e, las-o si cauta pe altcineva... bafta! Nu e ceva rau daca nu te saruti la varsta asta, poti sa zici ca doar astepti persoana potrivita...
1. Ar trebui sa te desparti de ea. Numai tu ai de pierdut daca mai ramai cu ea (dar daca e populara, eu te-as sfatui sa mai fi prietenul ei )
2. Ti se pare ca e rau ca nu ai sarutat o fata? Simti nevoia asta? Vrei? Numai de tine depinde... Daca esti pregatit
P.S.: Eu te-as sfatui sa-ti alegi ca prietena o fata care cu adevarat esti atras si care iti place la nebunie si cand o vezi sa poti spune mandru :" Asta e prietena mea!''
Sper ca te-am ajutat:Xx
1) Primul meu sărut a fost la 15 ani, deci tu eşti perfect normal.
2) Da, ar trebui. Oamenii stau împreună nu de plictiseală sau de gura altora, ci fiindcă se simt atraşi unii de alţii. În momentul de faţă tu îţi baţi joc de dragoste.
Nu,nu e capat de tara daca nu ai sarutat nici o fata pana acum. Daca tu si prietena ta nu aveti nimic in comun, nu simti nimic pentru ea etc, nu are rost sa stati impreuna doar asa ca sa fie.Sigur vei gasi o fata pentru care vei simti ceva si atunci o vei si saruta:d.Cat despre prietena ta, daca nu simti nimic pentru ea nu are rost sa te fortezi, desparte-te de ea daca asta simti.Succes si sper ca te-am ajutat!:*
Daca nu simti nimic pentru ia logic ca trebiuie sa va despartiti. Nu e nimic rau ca nu ai sarutat pana acu o fata. Ceea ce trebuie sa faci e sa iti gasesti o prietena de care sa iti placa cu adevarat. Prinul sarut trebuie sa il dai unei fete pe care chiar o placi astfel til vei aminti toata viata cu mult drag ca ai dat primul sarut unei frumose de care ai fost indragostit. Daca esti super indragostit sarutul va veni de la sine ca si cum ai fi facut acest lucru de mult timp. Sper sa iuti gasesti fata potrivita mult succes!
1- nu este rau ca la 14 nu ai sarutat nici o fata o s ai tim si pentru asta:*
2- daca nu simti nimic pentru fata mai bine despartete de ea nu iti bate joc de ea
sper ca ti.am fost de ajutor:* primesc funda?