| UserName122132 a întrebat:

Salut am 14 ani si am inceput deja batalia cu acneea stiti cumva niste secrete sa o remediez?

Răspuns Câştigător
| Deliciouscupcake a răspuns:

Înainte de culcare foloseşte o cremă hidratantă, o alifie de la farmacie de gălbenele sau muşeţel şi te poţi da si cu puţin ulei de măsline.Mie îmi apar coşuri doar înainte de menstruaţie, dar dacă nu folosesc acestea in fiecare seara, tenul meu o cam ia razna big grin

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Puteai sa incepi si cu limba romana.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Trebuia sa scrii cam asa:
"Salut. Am 14 ani si am iceput deja batalia cu acneea. Stiti cumva niste secrete ca remediu?"

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aia a fost greseala de scriere. Doar nu crezi ca nu stiu un cuvant? Am sarit o litera. Cuvantul remediu este corect dar tu habar n-ai de limba romana. Tu insa esti si impertinent si asa ca vei fi penalizat.

| ChrissD a răspuns:

Incarca cu crema hidratanta sau crema speciala pentru cosuri sau poti incerca cu remedile babesti.(cu pasta de dinti )

| Duucu a răspuns:

Zynerit... cel mai bun, nu mai asculta de nici un remediu natural ca toate iti fac exact un rahat.

| Melcul a răspuns:

Otetul vindeca acneea. Otetul este un bun tonic antiseptic pentru acnee. Amesteca otetul in cantitati egale cu apa sau ceai verde si aplica local pe zona afectata. Repeta procedura pana cand cosurile dispar.

| Biancaalone a răspuns:

Pai sunt multe remedii "babesti", dar nu pot sa-ti garantez ca te poate ajuta vruna! Poti sa te duci la medicul de familie si sa vezi ce-ti poate recomanda acesta!