Hey, eu cred ca esti cam mic sa fumez de la varsta asta. La 30 de ani o sa ai mari probleme de sanatate asta daca ajungi pana la varsta aia datorita drogurilor. Well, ca sa te poti abtine e simplu:gandeste-te la tine si la sanatatea ta, la familia ta(care presupun ca te-ar omori daca ar afla) si atunci cand ti se ofera spune un Nu sigur pe tine. Daca cei care iti ofera vad ca tu nu esti sigur de acel Nu pe care il dai ca si raspuns, crede-ma ca o sa te mai intrebe inca o data si etc. Daca esti inconjurat numai de asa ceva, e simplu:schimba gasca. Nu va inteleg sincer. De ce sa faceti asta? E la moda sa te distrugi? Nu cred ca ai idee cat de periculoase sunt pentru varste atat de fragede. Gaseste solutiile de care ai nevoie pentru tine. Sa nu te intereseze ca unii vor rade ca nu vrei sa fumezi. Este alegerea ta cum iti traiesti viata si nimeni nu are drept sa ti-o distruga. I've been there. Mi-am vazut prieteni prabusiti la pamant, prieteni in inchisoare, prieteni morti. O poveste cat se poate de adevarata: iubitul unei cunostinte de-ale mele care era mai nebun, a iesit cu ea afara, s-au drogat si au intrat intr-un bloc. S-au dus la ghena la etajul 5 si acolo tipul a taiat-o pe maini, la gat si a aruncat-o peste balustrada. Prietena mea(Dumnezeu sa o ierte) zace intr-o groapa iar idiotul ala nu e la inchisoare fiind declarat nebun. DROGURI? eu zic sa o lasi moarta. Inca un prieten de-al meu a amestecat mai multe tipuri de droguri si a ajuns la nebuni. A iesit de acolo cu o mare gaura in cap. La modul ca sunt anumite chestii pe care nu si le mai aduce aminte. Si asa va ramane. Treziti-va la realitate. Nu numai tu, ci si cei care se crred smecheri daca nu fumeaza. Nu e greu sa spui Nu. Eu am facut-o si nu regret nicio clipa.
Daca ai vointa te opresti,gasesteti un hobby, cand iti vine pofta sa fumezi apucate si fa ceva, joaca ceva pe pc, picteaza, joaca fotbal etc
Aouca-te sa canti la instrument lasa fumatul ca te va distruge atat fizic cat si psihic. Mergi la doctor, vorbeste cu parintii tai sa te ajute. Bafta!
P.s daca e cineva din Iasi si are de vanzare maria sau verde buzz me la come_one9023
Esti prea mic sa incepi cu doruguri, fie ele grele sau usoare. La varsta ta nu ai control absolut asupra ta si nu se stie cum vei ajunge. Marijuana nu e un moft, un stil de viata sau o simpla distractie. Cine fumeaza din cauza anturajului sau in cluburi este un ratat, nu pentru asta e marijuana. Cand vei intelege ce inseamna planta asta apucate, pana atunci instaleaza-ti un joc si distreaza-te!
Ai auzit si tu de iarba si daca intreb ce e aia foita habar nai, mai bine nu mai postai ca te-ai facut de ras
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: