La 14 ani crezi ca poate exista sentimente reale sau ceva de genu? Are 14 totusi, ce daragoste iti trebuie de la ea?
Ti-e frica sa-i zici ca o iubesti pentru ca crezi ca esti urat prosti intreaba sa vezi ce zice daca tu crezi ca esti urat atunci nu ai incredere in tine du-te si spune-i ce simt rusinea saracia omului cu rusinea mori de foame de unde sti tu daca te place daca nu o intrebi si incepe sa ai mai multa incredere in tine ca poate ai un potential mare ascuns in tine bafta
Nu i iasculta pe altii. Exista sentimente reale la 14 ani.Eu acum am 19 si stiu ce simti tu. In primul rand nu trebuie sa te simti urat, dar stiu ca e mai usor de zis decat de facut. Daca faci ce iti zic o sa te simti frumos: Dimineata cand te trezesti fa asa: Zambeste in oglinda incontinuu 3 minute, dupa care enumera toate calitatile tale fizice si morale in minte si sa zic ca nu iti place ce nas ai, iti zici tie asa: Poate nasul e mai stramb dar am ochii frumosi. Ma intelegi? Sper sa reusesti orice iti propui.O seara faina si daca mai ai nevoie de sfaturi scrie-mi un mesaj privat!
anonim_4396 întreabă: