| Anonim2857 a întrebat:

Salut.
Am 14 ani şi am o problemă de socializare.
Când stau cu persoane de vârsta mea, acestea sunt energice, ţopăie, se aleargă, se enervează unii pe ceilalţi, dar în acelaşi timp se distrează.
Am prieteni mai mari la liceu de clasele a 9-a şi a 10-a cu care mă simt bine când stau cu ei (precizez că sunt rockeriţă şi stau cu o mai mulţi rockeri), dar ei nu sunt disponibili de ieşit de multe ori, deci stau cu cei de vârsta mea.
Am încercat să mă acomodez cu genul ăsta de comportament al persoanelor de vârsta mea, dar nu pot, simt că îmi pierd răbdarea când trebuie să mă comport ca ei.
E o problemă, trebuie să iau măsuri?

Răspuns Câştigător
| renee14 a răspuns:

Si pentru mine se intampla aceeasi chestiune.eu personal nu o iu ca pe o problema.cel mai bine ma simt cand sunt singura si nu sunt deloc incantat de ideea de "a-mi face prieteni".eu te sfatuiesc sa fii asa cum iti place tie sa fii si nu asa cum vor altii. sper ca te-am ajutat macar putin big grin

4 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Eu am rezolvat problema asta a mea, am aratat pumnul si sa asternut linistea peste clasa.

| tpuu a răspuns:

Da! cate`va masuri trebuie.
asa si eu am stiluu X_x. cateodata ma uit in jur`ul meu in clasa mea, si ce sa obs? diverse persoane caretipa alearga rad glumesc se prostesc.
si eu stau, stau si ma uit la ei si zic"parca ar fi copii de 2 ani"
serios am luat masuri! acum glumesc si eu! de ce? pentru ca odata ai si tu copilaria sad. dupaceea iti vei dori sa dai timpul inapoi, pentru ati retrai copilaria.
sfatul me e sa stau cu copii de varsta ta. si rockerita lasate totusi. pana la 18-19 ani cam asa.
traiesteti copilaria,. dupaceea vei regreta, crede-ma sad
succes

| renee14 a răspuns:

Ms frumos pentru funda.asta inseamna ca te-am ajutat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e si eu cand eram la scoala aveam aceeiasi problema
care mai tarziu a trecut
cei de ani tai sunt niste copii pe langa tine dar gandeste-te ca esti de ani lor
iar cei mai mari au alte probleme iar cand discuta cu cineva au un scop