anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani si as vrea sa am fundul mai mare. ce as putea face pentru acest lucru? a 1.63 si 49-50 de kg. prietenele mele de 13 ani au un fund foarte mare, sunt foarte "bune". eu ce as putea sa facsad?

6 răspunsuri:
| TheOriginalUser:) a răspuns:

Crede-ma ca nu e asa de misto sa ai fundul mare eu am 14 ani si am fundul destul de marehee heemi se spune ca sunt buna dar...mai bine nu mai faci nici un exercitiu e bine cum te-a facut mama naturalaughing

| Kynext a răspuns:

De ce sa ai fundu' mai mare? o. O! o sa fie greu dupa aia sa scapi de el.Eu prefer fetele cu corp de fotomodel fara un fund prea mare.tonguewinking

| cristinela a răspuns:

Eu zic ca esti destul de bine.Corpul tau de abia de acum o sa se modifice(formele), asa ca ai rabdare.Fii fericita ca nu il ai prea mare...ca e mai greu sa scapi de el.

| adryano05 a răspuns:

1. la 14 ani nu trebuie sa fii "buna". adica nu la asta...
abia ti-ai luat buletinul (cred!)
2. poti sa-ti lucrezi la fitness muschii fesieri, dar nu te astepta sa iti "creasca" fundul, ca nu e aluat de copt.
3. mai e o varianta, sunt unele transformari fizice pe care le "acuza" unele fete dupa un moment important in viata lor, dar... totusi esti prea mica.

| crd7 a răspuns:

Nu ar trebui sa iti doresti sa ai funda marewinking poate o sa se intample... stiu o fata de are de la 12-13 ani fundu mare si e buna Dar acum sar toti pe ea laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow...eu am 19 ani si am tot 163 si 49 de kg.deci fi mandra de aceste calitati. ce pot sa Zic.incearca sa faci sport special pentru muschii fundului.nu cred ca poti face mai mult.
fi multumita de ceea ce ai.nu toti le avem pe toate.nu i asa?big grin