| mario182892929 a întrebat:

Salut, am 14 ani si as vrea sa stiu cum as putea sa ma maturizez, cum as putea accelera acest lucru, dat fiind faptul ca la cap(comportament) par de doua ori mai mic ca unul de varsta mea, cum as putea îndrepta asta?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Lasa timpul sa curga cum stie el. Nu incerca sa pari mai matur decat esti. Nici un individ nu seamana unul cu altul. Probabil vei spune ca altii la 14 ani sunt mai maturi decat tine. Adevarat sau nu, nimeni nu poate sti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cap sau comportament?
Ești sau pari?
Vrei să fii matur pe bune sau să pari?
Un om matur își asumă responsabilitatea să fie ceea ce este și să se comporte ca atare. Doar așa poți să repari, să îndrepți.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai si care este problema?
Esti constient de acest lucru, ceea ce este bine, este unul dintre cele mai importante lucruri. Lumea este data peste cap, cand iesi afara din casa, la televizor, in ziare, peste tot vezi fel si fel de lucruri si discutii. Vezi cum lumea promoveaza prostia pe Youtube, cum se fura, se injosesc, se omoara. Si te asigur ca acele persoane sunt considerate mature.

Nu trebuie sa acelerezi nimic, totul o sa vina de la sine. Te maturizezi pe masura ce iei decizii in viata. Considera cumva ca noi consideram o problema acel lucru care ne pare greu si din care invatam ceva.

Ai timp, fii asa cum esti. O sa te maturizezi tu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te grăbi să crești că o să-ți fie dor sa fii copil din nou

| RobyR0 a răspuns:

Încearcă să te uiți la un film cu o tematică mai serioasă, o carte te poate ajuta enorm și să ai niste prieteni cât de cât maturi, fă aceste lucruri și vei fi mult mai matur, garantez!