| pms a întrebat:

Am 14 ani si doi parinti foarte deschisi cand e vorba de baieti, relatii etc. Intrebarea mea este urmatoarea : E chiar atat de anormal ca n-am avut inca parte de primul iubit, primul sarut etc, cand altele mai mici ca mine sunt sex-expert? Am respins doua tentative, baietii erau de pe mess, nu am avut incredere in ei. Parintii, dupa cum spuneam nu sunt o problema.
Zilele astea am realizat ca-l plac pe unul din colegii mei, dar acesta are prietena crying

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa nu disperi ca inca nu ai avut parte de o relatie, asteapta, toate la timpul lor, cu cit dorinta ti se va indeplini mai repede cu atat nu vei mai avea chef de alte lucruri mai importante.Parerea mea este sa astepti, va veni si ziua cind o sa ai si un prieten, vei simti si primul sarut si multe altele, daca tu nu ai trecut inca prin asa ceva nu inseamna ca este anormal, o sa vina si vremea cind vei fi implinita din acest punct de vedere.Bafta.

15 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sincer iti zic: NU TE GRABI! Amana-l daca poti, ca-i super daca esti cu persoana potrivita, in locul potrivit, la ora perfecta! Si nu te grabi sa "placi" un baiat... Incearca sa-l cunosti intai, si pe interior, uneori vei fi fascintata de ce vei gasi!
Spor!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e timpul pierdut, ai toata viata in fata.

| want2bMajestic a răspuns:

Stai linistita. este ceva benefic... cu cat astepti mai mult cu atat iti dai seama ca te-ai prestuit pentru un baiat aparte. cand o sa ii povestesti ca nu ai mai avut pana in momentul de fata un iubit aceesta o sa se bucure...crede'ma

Bula
| Bula a răspuns:

Iti spun si eu, deschis, fiind si eu parintele unei fete, drept ca mai mare ca tine:
Normal este sa te indragostesti, sa te saruti, sa faci sex atunci si cu cine iti place!
Nu te lua dupa gura "prietenelor" care sunt in stare de orice numai sa se puna in evidenta, fiindca de mai mult nu sunt capabile!

| gabimaris a răspuns:

Nu exista varsta si nici retete de iubire, atata doar trebuie sa stii ca relatia cu parintii tai e bine sa o pastrezi asa cum este acum, adica sa fiti apropiati, pentru ca indiferent ce vei face si cand, ai nevoie de sfaturile lor. Virginitatea intr-adevar nu mai e la moda, dar emotional conteaza foarte mult cum ti-o pierzi, lipsa de tandrete si afectiune pot lasa rani adanci in psihicul femeii de maine! Ai grija de sufletul tau!

| mioara a răspuns:

Nu a venit timpu

| miry a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti ai timp destul sa te saturi de baieti, iar ca sa iti incepi viata sexuala cred ca ai de asteptat pana gasesti persoana potrivita, cu care sa faci pasul asta pentru ca e un pas important pentru fete

| galileo a răspuns:

Ceau. Nu cred ca este momentul potrivit pentru a te gandi in acest moment la o relatie, nu ai decat 14 ani. Orice lucru isi are timpul sau. Gandeste-te ca daca ti-ai incepe viata sexuala de la varsta asta, atunci cand te vei casatorii vei fii obisnuita cu asta. Eu cred ca trebuie sa te axezi mai mult pe planurile de viitor, sa iti stabilesti principiile si visele de care ai nevoiewinking

| funkydiva a răspuns:

Stai linistita. Toate lucrurile acestea se intampla atunci cand trebuie. Nu exista o varsta pentru a avea parte de primul sarut/primul iubit. Atunci cand vei avea parte de ele, prima oara, te asigur ca nu vei uita niciodata .stai linistita. Un baiat va aparea pentru tine, exact atunci cand te astepti mai putin. ai grija de tine.

| pms explică:

Cred ca m-am exprimat foarte gresit din moment ce toti amintiti de relatii sexuale. E posibil sa am o vizune gresita a unei relatii cu un baiat. Nu as dori nimic mia mult decat un simplu prieten, cu care sa discut, sa glumesc, sa-mi pierd timpul, desi cred ca e cam imposibil sa gasesc asa ceva.

| stealthb a răspuns:

Ai doar 14 ani. Nu trebuie sa ai prieten doar pentru ca au prietenele tale. Cand vei fi indragostita vei stii, nu poate fi descris. "Bula" zice bine. Esti foarte tanara inca si mai ai mult timp pentru toate astea. Cat despre colegul tau, invarta-te pe langa el si poate cine stie... smug Daca altele mai mici ca tine sunt sex-expert nu cred ca e tocmai bine de ele... happy just saying...

| maharajah a răspuns:

Pt inceput e bine ca parintii iti sunt ca niste prieteni si ca poti vb deschis cu ei...in al doilea rand, oricum de abia acum incepi sa iti dai seama ce inseamna sa iubesti.Chiar daca ai fi avut si te-ai fi sarutat cu el nu o faceai din iubire... o faceai pentru ca vroiai sa vezi cum e.Pe de alta parte, cand iti vei face un iubit va trebui sa fie cineva cat de cat cunoscut tie...asta ca sa stii cate ceva despre el si personalitatea lui.In ceea ce il priveste pe colegul tau ar fi mai bine sa iti gasesti pe altcineva sau in cazul in care vezi ca ceva nu merge intre ei poti sa intervi si tu fara sa dai semne ca il placi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-o pe fata aia sa se indragosteasca de altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e normal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ca sa te fac sa te simti mai bine, eu am 15 ani si inca nu am avut un prieten. din cate am citit, vad ca esti responsabila pentru ca ai refuzat prietenia celor 2 baieti dupa mess. cred ca esti si o fata mai cumintica si nu ar strica sa te mai uiti in jur dupa baieti care sunt mai cumintei.parerea mea.