| Yonutz47 a întrebat:

Am 14 ani si imi place foarte mult de colega mea.De curand m-am mutat in banca cu ea dar nu stiu daca si ea ma place.Rade la toate glumele facute de mine(chiar si cele mai proaste) ma ajuta la teme si multe alte chestii de genul asta.Ceea ce vreau sa stiu e daca ea ma place si cum pot afla asta. Daca ma place ce ar trebui sa fac in continuare?

Răspuns Câştigător
| myryutza a răspuns:

In primul rand nu ii spune ca iti place de ea ci lasa-te descoperit incetul cu incetul. Sa nu o sufoci prea tare bagandu-te tot timpul in seama. Eu cred ca daca si ea te place pe tine o sa descoperi din comportamentul ei fata de tine. Invit-o la o plimbare dupa scoala in parc. Evita sa ii spui din prima de sentimente daca lot sa zic asa. Daca simpatia e reciproca atunci totul o sa vina de la sine. Bafta

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Merita sa o inviti la un suc si sa clarificati aceste dileme.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Vorbesti cu ea, o inviti la o cafea, la tine, ce e asa greu. tu singur iti dai seama daca te place sau nu, dupa cum iti raspunde, dupa cum te priveste, si tot asa.

| iCappy a răspuns:

Daca ti-e prea frica sa vb fata in fata cu ea pune un prieten de al tau foarte bun ca sa o intrebe iar daca raspunsul e da atunci trebuie sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca si tu o placi...happy

| Sticket a răspuns:

Daca nu iti vei face curaj sa incerci sa o saruti sau mai intai sa o inviti la un suc o pierzi, e foarte simplu asa ca lasa emotiile si da-i bataie(in cazul in care nu sunteti pe la sfarsit gen clasa a VIII-a va fi cam nasol in cazul in care te refuza sau vei avea o relatie cu ea si se va sfarsi pentru ca o sa o vezi in fiecare zi)