Eu nu ti-as recomanda sa-ti bagi nicaieri nu-s ce rost are? sa bagi ceva "metal"in corp eu zic ca nu merita cu ce te reprezinta mai ales si 14 ani nu merita sa te stresezi cu asta mai bine cu fete sa zic asta decat cu piercing serios n-are rost
Tu vrei piercing in limba si te gandesti la durere? Poti sa-ti pierzi simtul gustului Si da, normal ca doare si normal ca isi vor da seama profii.
In buric isi pun toate pitipoancele. Mi se par oribile. Si daca scoti limba normal ca.si dau seama, ce intrebare.
Daca nu vrei in oras la tine fa-ti in excursie, dar nu am inteles daca tu vrei sa ti-l faci singura in excursie sau te vei duce la un salon. Oricum profi ce pot zice? Scoala s-a terminat, excursia e in timpul liber nu o sa iti faca nimic atata timp cat nu te vei duce cu el la scoala...in limba doare mai tare dacat in buric, si la saloane costa in jur de 200 de lei (2 milioane) dar cu tot cu piercing
Dupa mine cred ca o persoana ce isi pune un piercing este pentru ca are nevoie de un accesoriu mai special care sa ii completeze personalitatea chiar daca multi si multe o fac pentru ca e "fashion" si trebuie sa fie la moda. Un piercing in buza, limba sau spranceana este cel ce se adauga ca un accesoriu pentru a-ti completa personalitatea si tocmai de aceea multa lume cand si-l pune se schimba sau capata mult mai multa incredere in ei însuşi. Eu de obicei la servici nu mi-l pun pentru ca nu merge un piercing cu costum si cravata dar totusi mai sunt zile cand il pun si parca e altceva cand stiu ca il am… cand vad lumea cum se uita la el. Un piercing este ceva special atunci cand il faci pentru ca sufletul ti-o cere.
Nu demult am cunoscut o fata ce avea 7 piercinguri si adevărul este ca era o fata destul de puternica (ma refer la caracter) si cu o personalitate de invidiat deşi când o vedeai fara piercingurile puse (care erau vizibile) era o fata normala si timida… Destul de ciudata chestia dar totuşi foarte reala. Un piercing incită.
Pana la urma urmei cred ca este frumos si corect cand o persoana vrea sa isi puna un piercing dar sa nu o faca decat pentru ca amica/u si-a pus si ii sta bine… Daca vrei un percing gandeste-te la locul in care ti-ar placea sa il simti intotdeauna si unde te-ar avantaja pe tine. De exemplu eu am un piercing in spranceana stanga pentru ca intotdeauna mi-am folosit privirea ca pe o arma desi am ochii caprui si normali dar imi folosesc privirea in multe ocazii ca pe o "arma" si de multe ori piercingul este ca un glonţ de argint.
uite niste preturi pentru tatuaje si piercinguri de la un salon specializat:
Tatuaj min : 100 ron
Tatuaj black and grey : 3, 5 ron/cmp
Tatuaj color : 4 ron/cmp
Tatuaj cover up (acoperire ) : 4, 5 RON
Tatuaj Semipermanent : sub 40 cmp min 250 RON
Tatuaj Semipermanent : peste 40 cmp 7 ron/cmp
Tatuaj sprancene semipermanent 400 de ron
Scrisurile nu se calculeaza la cmp
La tatuaje mari : se discuta preturile la ora de lucru (aprox 180 ron/ora)
Piercing, nas, ureche, buric, spranceana -70 de ron (cercel inclus)
Piercing limba si intim-100 de ron (cercel inclus)
Portret dimensiune minima 9x9 cmp de la 500 de RON (depinde de detalii)
Cercel -piercing de cumparat 40 RON
madalina_7960 întreabă: