| adrianamaria19481294 a întrebat:

Salut! Am 14 ani și m-am împrietenit cu un băiat de 16 ani și ne-am atașat unul de celalalt, eu una îl consider doar un prieten foarte, foarte bun, nu știu cum mă consideră el, în fine, mi-am făcut curaj și i-am spus mamei de acel băiat și imediat a început sa țipe la mine și sa zică că sunt curva, parasută și că umblu dupa *** și asa... frate, i-am explicat că nu vreau să-mi pierd virginitatea încă, nu-mi doresc asta, dar nu înțeleg, fratele meu dacă avea iubită de la vârsta mea sunt sigură ca nu ii spunea chestii de genul. M-am săturat, e adevărat, m-am mai scapat puțin și i-am spus ca mai bine nu-mi era mama, dar chiar m-am saturat, nu-i ok să ii spui că este curva copilului tău doar pentru ca si-a făcut un prieten, în fine.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mama ta are o mentalitate invechita si de asta a reactionat asa. Nu ai ce sa faci, doar sa nu mai deschizi subiectul, sa treci peste. Baietii sunt mai bine vazuti si li se ofera o mai mare libertate, asa este in general in familiile unde se crede ca femeia sta la cratita si toarna copii. E foarte bine sa ai un prieten bun. Daca deschide mama ta subiectul poti sa ii spui ca este doar un prieten, ca la fel cum te imprietenesti cu fete, poti face asta si cu baietii. Probabil nu o sa inteleaga dar ar fi bine sa nu taci, sa nu inteleaga ca in sinea ta tu simti si altceva pentru el momentul de fata, ca sigur nu ar reactiona bine in continuare.

| Konstantinos99 a răspuns:

Din pacate mama ta nu stie sa iti comunice cat de mult te iubeste si vrea sa te protejeze.Nu lua in seama, orice reactii asemanatoare dar considarele mod imperfect de comunicare, si incearaca sa dezlusesti mesajul pe care doreste sa il comunica. Dupa 22 ani oricum lucruriile se schimba daca exersezi ce ti am spus, pentru ca vei deveni inteleapta si mama ta isi va da seama si nu va mai avea astfel de crize. Nu exista mentalitate invechita sau noua,![pastreaza ti sufletul curat]! si iubeste pe cine doresti!