| anonyme01 a întrebat:

am 14 ani si m-am indragostit. stiu ca pare foarte prostesc dar e adevarat. m-am indragostit de baiatul nepotrivit. va intrebati de ce? hah. 1. este cu 4-5 ani mai mare decat mine. 2. el este din Romania dar eu nu. 3. este o vedeta. stiu. este o dragoste imposibila... este membru Lala Band. Vlad Gherman sadsadsad
ce sa fac ca sa scap de toate sentimentele mele? help please! sunt disperata. in fiecare seara ma gindesc la el. va rog nu rideti si ajutati-ma! vot la toti si funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Elena_9064 a răspuns:

Buna. Ceea ce simti tu pentru persoana aceia sunt sentimente profunde pentru o persoana nepotrivita, eu cred ca la toti oamenii i-se intampa asta este normal face parte din viata oricari individ.Stai linistita ca si eu am fost la fel dar cu timpul o sa iti treaca si o sa uiti de persoana aia. Da Vlad este foarte scump, frumos si etc (adorat de toate fetele). Tu ai grija de tine si nu te mai gandi asa de mult la el. Incerca sa il inlocuisti cu alta persoana. Totul este trecator. Daca mai ai nevoie de alte raspunsurii add elena_frumi si o sa te ajut cu ceea mai mare placere.Mult succes in viata te pup pa-pa wave

2 răspunsuri:
| Cnz_Kazz_1998 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu renunti la el! Daca o sa vii in Romania poti conversa mai bine cu el si poate il poti si intalni! Sfatul meu este sa nu renunti, dar daca nu merge sa stii ca pentru oricine exista cineva potrivit! FUNDA?

| DascaluViorel a răspuns:

Nu sunt sigur ca sentimentele tale sunt de dragoste pentru ca la 14 ani e mai greu sa te indragostesti.

Sfatul meu e sa iti gasestii o ocupatie un hobi ceva sa iti tina mintea ocupata si incearca sa iesi vu prietenis a cunosti oameni noi si poate sa iti faci un prieten.
Sper ca am fost de ajutor... Succes