Eu sa fiu in situatia ta, as ignora-o.
I-am spus, ea se supara dintr-o prostie, incerc sa-i explic ma ignora.
Pai ce o sa fac? O sa stau ca milogu sa insist?(Iti dai seama ca daca acum o sa insisti cam asa o sa fie in toata relatia voastra, ea o sa se supere din orice motiv si tu, ca un milog o sa-ti ceri scuze) Nu frate, eu am incercat, daca ea e proasta, ce vina am eu? O ignor frumos si o sa vina ea la mine mai incolo la mine daca simte ceva, si o sa-i platesc cu aceeasi moneda, dar intr-un final o sa accept, iar daca nu vine imi confirm ca nu merita efortul.
Ce ciudata, asta e motiv de suparare? ) Mai las-o cateva zile si dupa intreab-o FATA IN FATA de data asta, daca vrea sa iesiti undeva. Daca tot te evita, mai da-ti-o incolo de dubioasa, ca e exagerata deja si cine stie ce probleme o sa ai mai tarziu intr-o posibila relatie, o sa-ti faca capul calendar cu suparari nefondate.
Pai, ar trebui sa o inviti undeva in oras nu? Dupa ce petreci timpul cu ea, cereti scuze pentru ca i-ai spus ca o placi pe Facebook, dupa poti sa-i faci cadouri (crede-ma, nu neaparat cadouri scumpe, incearca sa faci cadouri in limita bugetului tau), multa bafta!
Lasă-i mici cadouri anonime. Gen un trandafir pe banca dar nu-i spune de unde e. Urmareste-i gesturile, Fă-o sa râdă
Spune-i ca-ți pare rău și ca trebuia să-i spui în fața ce simți pentru ea. Încearcă sa vorbești cu ea și după ce prindem încredere în tine poți subtil sa filtrezi cu ea, prin gesturi mici cum ar fi un ghiont, atingerea mâinilor, concerte vizuale, etc.