| AlexUnder a întrebat:

Salut, Am 14 ani si mustata, din pacate, si-a facut aparitia. As vrea sa o rad. Intrebarea mea este care sunt consecintele. Am auzit ca unu zic ca dupa aia creste foarte des si groasa... Acum nu stiu daca sunt mituri sa relitati. Astept niste raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Nu este un mit, daca te razi va creste mai repede. Acum depinde de la om la om, nu toti suntem la fel. Eu mi-am ras mustata si barba prima data in clasa a 9-a si au trecut 7 ani de atunci insa barba si mustata nu a crescut cum ma asteptam. Va creste mai repede insa nu asa de repede cum crezi. Probabil ca iti va lua cel putin un an, insa astea sunt chestii generale, depinde de corpul tau. De ce te sperii ca iti va creste mustata? Barba unui baiat este un semn de barbatie, ca corpul tau a ajuns la maturitate. Cand ai barba esti privit altfel de cei mari. Eu am terminat facultatea, barba nu prea am si inca mai sunt intrebat in ce clasa sunt. Nu te mai speria tu ca iti va creste "foarte des si groasa". Si ca te razi si ca nu, dupa o varsta oricum iti va creste foarte des si groasa. Sfatul meu este sa o razi, insa nu numai mustat ci toata barba. Iti va da un aer barbatesc de maturitate.

2 răspunsuri:
| TonyTZu a răspuns:

As crede ca esti barbat adevarat

| Maxim96 a răspuns:

Da intr-adevar va creste mai repede si mai deasa, dar nu e problema daca te razi.