| scutelnictatiana a întrebat:

Am 14 ani si vreau sa mi vopsesc parul...fiindca sunt roscata(naturala)..si am si pistrui...un ten ft deschis.Cred ca asa roscata niciun baiat nu ma va iubi.Ce culoare mi-ar sta? funda si vot!

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Dacă tu ești cea din poză, doar, uauu!
Nu te prosti, ai un păr superb.Habar n-ai câte fete și-ar dori culoare aia.
Ai doar 14 ani, mulți înainte, apropo. big grin O să vezi că mulți băieți o să te placă pentru că ești puțin diferită.
Multă baftă!

| scutelnictatiana explică (pentru Musique):

Mersi mult...mi-ai fost de ajutor

| Musique a răspuns (pentru scutelnictatiana):

Mă bucur.
Mulțumesc și eu!

9 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Ginger!:X:X
Daca tu esti tipa din poza, sa stii ca arati destul de ok.Plus ca multe se vopsesc sa obtina nuanta asta.
http://123inpascumoda.files.wordpress.com/2011/04/roscat-portocaliu.jpg
Oricum,ce conteaza e sa te simti tu bine in pielea ta.Si daca tu consideri ca trebuie sa te schimbi pentru a fi placuta, e decizia ta si nu ma priveste.
Eu ti-as propune sa incerci un saten-aramiu...Sa difere doar putin de nuanta pe care o ai tu.
http://forum.anticonceptionale.ro/......sional.jpg

| Fridăm a răspuns:

Nu fi prostuţă! Sunt o grămadă de fete/femei care ar vrea culoarea părului tău şi n-o pot obţine. Nu îţi distruge părul pentru asta, s-ar putea să regreţi mai târziu. Ai doar 14 ani, abia de acum începi să te maturizezi câte-un pic, să gândeşti altfel şi să ai ca preocupare şi băieţii. Sigur va fi unul care să îţi adore pistruii şi nuanţa părului.

| Dragonfly6 a răspuns:

Bun, deci peste tot vad roscate vopsite si tu esti roscata natural si vrei sa il vopsesti...

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Fraero, stii cat as vrea sa fiu eu roscata natural si tu de vopsesti.sad

| S3S3an a răspuns:

Glumesti trebuie sa te bucuri ca ai o culoare asa de frumoasa eu de ex chiar as vrea sa fiu roscata eu iti spun sa uiti de aiuriala asta si mai ales nu e bina sa iti strici parul asa repede, invata si orice baiat te va iubi si daca chiar vrei sa te vopsesti iti sfatues sa te vopsesti intr-un saten inchis. Bafta

| alecsandra23 a răspuns:

Eu cred ca arati foarte bine si cu el roscat, sigur iti sta bine happy dar cred ca ti-ar sta bine si daca ai fii blonda sau un saten mai deschis