| UnUtilizatorAnonim a întrebat:

Salut, am 14 ani sunt în clasa a 8! Am o problemă destul de mare, care pe mine mă afectează foarte tare.

Deci cum am spus mai sus, sunt in clasa a 8 si am doar 1.49 cm, la care colegii mei au peste 1.50, 1.60 cm inălţime.

Cum pot sa scap de asta, sunt foarte mic, si mereu ma simt jignit si incomod!

Nu inteleg care e problema, mă alimentez destul de normal, am fost la medic si a zis ca este de la un fel de Glande ce sunt situate in gură ( dar nu e convins)!

Cine imi dă un răspuns, cât de bun sau cum m-aş putea modifica, primeste Fundă!

Sper sa primesc un răspuns!

Mersi.

Răspuns Câştigător
| iPaladinus a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci in privinta asta.Este dovedit stiintific ca oamenii se dezvolta pana la 21 de ani, deci nu-ti pierde speranta, Iti pot recomanda sa practici niste sporturi ca inotul, basket, te pot ajuta foarte mult in privinta asta, mai ales la varsta pe care o ai.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De vina este mostenirea genetica, de la parintii tai!
Nu-ti fa probleme intr-un an-doi, vei intra si tu la pubertate si vei incepe sa te inalti. Tot atunci apare parul facial, pubian si pe corp, iar cucul isi inceteaza cresterea (la 16 ani).

| Andreeush a răspuns:

Nu ai ce să faci.
Fiecare se dezvoltă diferit.

| BunaZiuaMerio a răspuns:

Pana la 18 ani mai pui 10-15 cm.Trebuie neaparat sa fi cat tatal tau sau chiar mai inalt.

| UnUtilizatorAnonim explică (pentru BunaZiuaMerio):

Tata are 1.64 cm

| BunaZiuaMerio a răspuns (pentru UnUtilizatorAnonim):

Atunci,poate ajungi si tu la 1.65m sau 1.70m.Si eu am 14 ani dar am 1.75m.Si tatal meu are la fel daca nu ma insel ca sunt cat el deja.