| DIaay a întrebat:

Am 15 ani.Acum cateva luni am avut un prieten pe care si parinti il cunosc atat pe el cat si familia lui. Problema era ca pe mine nu ma lasau ai mei sa sa ies cu el in oras(eu nu stau chiar in orasbig grin), imi ziceau ca nu prea au incredere in el, dar in schimb nu aveau nici o problema sa vine la mine sa ne vedem(el stam putin mai departe de mine). Acum nu mai suntem impreuna, da nu asta conteaza. De ceva timp am inceput sa vb cu un alt baiat si ne intelegem destul de bine, mi se pare chiar ok baiatu'. M-a chemat in oras sa ne vedem si chiar as vrea sa ies cu el, dar imi e frica ca ai mei (in special tata) nu o sa ma lase exacta asa cum a facut si data trecuta si nu pot sa-i mint. Mamei i-am zis chiar acum cateva minute(cu ea pot sa vb mai bine decat cu tata) dar nu a zis aproape nimic doar ceva de genu ca mai bine sa-i dau pace. Nu stiu cum sa-i spun lui tata ca vreau sa ies cu baiatu' respectiv, el crede ca is un pic cam mica, ca trebuie sa ma pun pe invatat(desi invat si tot timpu am fost premianta). Stiu ca pare putin cam ciudat da chiar nu stiu ce sa facsad. Parca mi-e frica sa vb cu ei.Imi puteti da niste sfaturi va rog? si scuzati greselile de ortografie pe care le-am facutbig grin Va multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
| ServanaAtoni a răspuns:

Spune-i tatalui tau ca trebuie sa aiba incredere in tine.
daca nu iti lasa libertatea de a face anumite lucruri nu o sa fi pregatita pentru viata.cum iti vei da seama daca sunt baieti mai buni decat cei cu care te-ai intalnit? cum ii vei cunoaste? doar nu o sa te tina in casa pana la 20 de ani si atunci o sa iti prezinte ei pe cineva.trebuie sa alegi singura, sa vezi cum gandesc, sa faci greselile tale.inteleg ca vor sa te protejeze dar mai rau fac pentru ca la un moment dat tot vei avea parte de suferinte/dezamagiri si atunci nu o sa fi pregatita sa le ti piept.
spune-i ca nu faceti decat sa vorbiti, beti un suc, va plimbati.
in fond si la urma urmei ai si tu cap sa gandesti ce e bine si ce nu, iar el trebuie sa inteleaga lucrul asta.

3 răspunsuri:
| catahardy a răspuns:

Pai stiu ca ai zis ca nu poti sa ii minti, dar incearca sa ii minti. le zici ca iesi in oras cu o prietena sau o colega... incearca poate mergewinking

| 1112 a răspuns:

Eu zic sa le spui si sa nu`ti fie frica... e mai bine asa decat sa ii minti ca daca t vor prinde se vor supara mai rau decat daca le zici si nu sunt de akord sa iesi cu el...winking

| 1112 a răspuns:

Eu zic sa le spui si sa nu`ti fie frica... e mai bine asa decat sa ii minti ca daca t vor prinde se vor supara mai rau decat daca le zici si nu sunt de akord sa iesi cu el...asta e parerea mea
trebuie sa ce faciwinking