Spune-i tatalui tau ca trebuie sa aiba incredere in tine.
daca nu iti lasa libertatea de a face anumite lucruri nu o sa fi pregatita pentru viata.cum iti vei da seama daca sunt baieti mai buni decat cei cu care te-ai intalnit? cum ii vei cunoaste? doar nu o sa te tina in casa pana la 20 de ani si atunci o sa iti prezinte ei pe cineva.trebuie sa alegi singura, sa vezi cum gandesc, sa faci greselile tale.inteleg ca vor sa te protejeze dar mai rau fac pentru ca la un moment dat tot vei avea parte de suferinte/dezamagiri si atunci nu o sa fi pregatita sa le ti piept.
spune-i ca nu faceti decat sa vorbiti, beti un suc, va plimbati.
in fond si la urma urmei ai si tu cap sa gandesti ce e bine si ce nu, iar el trebuie sa inteleaga lucrul asta.
Pai stiu ca ai zis ca nu poti sa ii minti, dar incearca sa ii minti. le zici ca iesi in oras cu o prietena sau o colega... incearca poate merge
Eu zic sa le spui si sa nu`ti fie frica... e mai bine asa decat sa ii minti ca daca t vor prinde se vor supara mai rau decat daca le zici si nu sunt de akord sa iesi cu el...
Eu zic sa le spui si sa nu`ti fie frica... e mai bine asa decat sa ii minti ca daca t vor prinde se vor supara mai rau decat daca le zici si nu sunt de akord sa iesi cu el...asta e parerea mea
trebuie sa ce faci