Oricat ar fi de complicat de inteles,te inteleg
Ma regasesc printre randuri si eu,dar sfatul meu este sa te gandesti ceva in genul ca nu conteaza, orice ai face, orice ai zice, n-o sa se intample nimic prea rau si uneori chiar daca stii asta stiu ca poate fi greu, dar treci peste frica astfel.Adica incearca cu frica cu tot sa avansezi discutia.Intr-un final vei reusi, doar gandeste-te ca n-are ce sa se intample, e o persoana ca si tine.Si raspunsul meu e putin confuz, dar cred ca m-ai inteles Sper sa te fi ajutat.
De ce ai o nesiguranta in a duce discutia la alt nivel? Adica la alt nivel, in ce sens? Daca nu ti se pare ciudat, poti sa exersezi in oglinda, sau cu un prieten, el sigur o sa vrea sa te ajute su nu o sa te considere un ciudat. Te-as ajuta, dar nu prea am inteles la ce te referi. Daca nu esti timid, de ce nu poti duce discutia la un alt nivel, adica daca erai timid, mai intelegeam, dar din moment ce nu esti timid, nu inteleg.
Dacă ea începe conversatia, este clar ca te place, deci ar trebui sa avansezi ușor-ușor in discuție fără frica. Trebuie măcar sa încerci. Dacă îți da seen trebuie sa te gândești ca e pierderea ei.