Buna! Suna la politie ca doar asa le arati ca nu e bine ce fac. Doar nu stai sa te feresti de ei tot timpul!
Tu te bati cu copilasi de 8-9 ani si cu handicapati care nu sunt capabili sa gandesca?
Vezi sa nu te ia Politia la cercetari, ori sa te trezesti cu dosar penal ori pe la scoala de corectie.
Vreau sa va spun faptul ca, acei copii au inceput totul. Eu n-am nici-o vina, bine presupun ca am si eu o vina pentru ca l-am batut pe copilul ala de 12 ani, dar, cum am mentionat si anterior, eu am avut niste dispute cu el inainte sa ma atace impreuna cu ceilalti, si presupun ca este de asemena vina hormonilor. De lideul grupul si de frati-su nici nu m-am atins, si daca crezi ca cine stie ce ii faceam la frati-su daca nu avea boxeru' ala cu el, maxim o palma peste cap cam cu jumatate din puterea mea ca sa stie sa nu mai incerce sa faca scheme cu mine.
Cum adica nu ai nici o vina?
Tu nici acum, dupa ce ai intrat in casa copilului sa- scoti cu forta si sa-l bati, inca spui ca nu ai facut nimic?
Chiar nu constientizezi cat de grava este situatia?
"l-am batut pe ala de 12 ani, pentru ca eu l-am scos pur si simplu din casa lui cat de cat cu forta si l-am batut*
Am spus "cat de cat cu forta" nu l-am tras de guler afara din casa! Pur si simplu l-am manipulat sa vina afara, i-am zis gen "hai frate afara ca am 10 lei mergem la magazin", si cand a iesit l-am batut. Asta e tot. Si nici nu l-am batut tare, l-am lovit la picioare de 2 ori, prima data sa dezichilibrat si a doua oara a cazut. Dupa ce a cazut lideul gangului a venit, si chiar daca nu venea probabil ca acolo terminam bataia cu niste injuraturi.
A da, si ne bateam pe iarba, nu a suferit nici o rana copilu' ala, dar pe mine cand m-a lovit in fata m-a durut gura 3 zile.
Sa spui asta la Politie, sa vedem daca te crede.
Pai si ce daca l-am batut? El are voie sa ma loveasca fara motiv(si nici nu era prima data)? Ce ai fi vrut sa fac? Sa sun la politie doar pentru ca m-au lovit niste copii? Si-a meritat bataia aia ca sa stie sa nu mai faca scheme cu mine. Ca ma-sa-i o panarama, de cate ori i-am zis si in trecut ca m-a lovit fii-su dar nu o intereseaza!
Daca tot esti infractorul de maine nu mai bine iti cumperi o secure? Faci treaba cu ea.
ale0409 întreabă: