| Antonia154 a întrebat:

Salut, am 15 ani. miine am prima intilnire...stiu ca este o intrebare prosteasca dar cititi pina la sfirsit...deci eu nu stiu cum se saruta.si stiu ca numaidecit o sa ma sarute.deci, care sunteti exeperti. ce trebuie sa fac_?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te lasi dusa de val ca iti arata individul cum se saruta.

| Grimalkin a răspuns:

SĂRÚT ~uri n. Gest constând în atingerea cu buzele în semn de afecțiune. /v. a săruta

Geez, let it be. Nu te mai stresa, nimeni nu s-a nascut invatat. Stie el ce are de facut, tu stai calma :] Succes ^^'

| LoveIsForFree a răspuns:

Heei, Jasmine.
Nu trebuie sa-ti faci griji pentru aceasta problemahappy.Asa am fost si eu. Oare ce sa fac? Oare cum sa fac? Dar odata ce te saruta tu vei continua si nu va fi nici o problemahappy. Successmug.

| Dizz a răspuns:

Cel mai important este sa nu te sperie faptul ca nu ai experienta, intrucat partenerul tau nici nu-si va da seama ca esti la primul sarut. Atata timp cat fiecare persoana are propriul stil de a saruta, lipsa ta de experienta va putea fi interpetata ca fiind o "mica incompatibilitate" la inceput de relatie. In plus, apropierea de buzele tale il va umple de emotie pe partenerul tau, incat nu va mai da atentie altor detalii. Ingrijeste-ti buzele, aplicand zilnic un balsam hidratant pentru a le mentine catifelate. O respiratie placuta, proaspata, este unul dintre cele mai importante ingrediente necesare pentru un sarut. Exista mai multe tipuri de sarut: sarutul lung, sarutul scurt, din varful buzelor si o multime de derivate ale acestora. Daca nu esti sigura pe tine, lasa-ti partenerul sa preia comanda iar tu lasa-te dusa de val. Tine ochii inchisi atunci cand sunteti amandoi in focul actiunii. Poti sa-i mentii deschisi pana in momentul in care buzele voastre se vor atinge, insa atunci cand buzele s-au intalnit este indicat sa inchizi ochii. Retine ca cei care saruta cu ochii deschisi se gandesc, de obicei, la altceva. Cel mai important este sa traiesti momentul si sa te bucuri de el. happy Sper ca te-am putut ajuta :*. Bafta >big grin

| Paradise a răspuns:

Pai asta vine de la sine... Si mie inainte imi era frica de momentu' asta, sicera sa fiu. Eram la fel ca tine. Ei bine, uite ca nu e greu de loc, e ceva normal. Nu poti sa zici ca nu stii sa faci asta, pentru ca nici macar nu stii cum e. Lasa'l pe el sa faca primul pas, poate are mai multa experienta si tu incearca sa'l imiti. Succes. Sa imi spui cum a fost, ok?batting eyelashes ^^ Funda? big grin

| andreea_9276 a răspuns:

Eu am 13 nu am mai avut vreun prieten pana acum insa as putea sa spun ca intodeauna trebuie sa faci primul pas niciodata sa nu te gandesti ca vai doamne ce ma fac din contra cu sarutu totul vine de la sine fa doar ce simti

| geaninadiana a răspuns:

Daca vrei sa spui de pupat pe buze e usor lasa-l sa te pupe ca si cum tear pupa pe obraz dar daca zici de sarut francez atunci nu stiu

| 12345667 a răspuns:

Închide ochii şi lasă-te purtată de val!