anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani! Nu am avut niciodat un prieten si nici nimeni nu ma place! Credeti ca e rau? Dati ceva sfaturi!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce disperi de la 15 ani? Devii depresivă.
Toate la timpul lor.
Pa, pa.

| dicualex a răspuns:

Tot ce conteaza in asta este ce fel de persoana esti big grin Rea, buna, ti la glume, de caterinca, ignoranta, figuranta etc.
Incearca sa te adaptezi si tu la o gasca big grin prieteni, e imposibil sa nu ai 2-3 prieteni, care sa te placa, e imposibil sa nu te placa nimeni, ca nu ai avut un prieten asta nu e cea mai grava problema, crede-ma, eu am 17 ani si nu ma intereseaza atat de mult relatiile sentimentale big grin.
Incearca sa te adaptezi la stil, incearca sa intrii intr-un anturaj! dar mare atentie daca anturajul tau include, fumatul, alcool sau alte prostii incearca sa il eviti sau! daca intri in el incearca sa nu cazi tentatiei...

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Nu e rau.ai destul timp sa sa iti faci un prieten.nu`ti face griji.o sa vina momentul cand o sa iti facihee hee

| cristina32_4022 a răspuns:

Nu cred.nu iti face griji ai tot timpultongue.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Multi inainte. Ce te face sa crezi ca nimeni nu te place? Faptul ca nu ai avut prieten? Nu este de rau. Cred ca ar fi bine pentru tine sa te gandesti care sunt lucrurile care te impiedica sa ai un prieten si sa incerci sa le rezolvi. Fii comunicativa si prietenoasa. Iesi cu gasca si fa cunostinta cu persoane noi.

| Oniisu a răspuns:

Nu e rau.ai destul timp sa sa iti faci un prieten.nu`ti face griji.o sa vina momentul cand o sa iti faci

| Ramonna_4045 a răspuns:

Pai,dc nu te place nimeni? poate e din cauza comportamentului tau...na nu știu, nu te cunoschappy