| Armando19373 a întrebat:

Salut! Am 15 ani și 1.89 înălțime. Credeți că lucrul asta ma avantajează la sport sau la bataie? Și dacă fetelor le plac băieții înălți

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, te avantajeaza enorm in viata, in sport cat si in relatiile cu fetele, fiindca tu ai acces la absolut toate fetele atat cele mici de statura cat si cele foarte inalte.
Am cautat si ales un sot de 1.95m si tin sa-ti spun ca roiau fetele in jurul lui si colegilor lui, unii chiar mai inalti decat el.

| MistarGoGu a răspuns:

Dacă găsești un mucos care a făcut 3 zile de karate bate la tine ca la sacul de cartofi! Dacă îți trage o talpa în tibie sau genunchi înălțimea ta NU FACE nici 50 bani!
Am văzut destui ZMEI înalți și pachet de mușchi BATUTI de unii jumate cât ei!

| Kufu95 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Prin acest comentariu poate se mai gândesc şi unele femei pe care le-am întâlnit că îşi aleg un tip înalt doar ca să fie bun la bătaie, o gândire aiurea, îți dai seama, că nu mai trăim în epoca de piatră.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă îți place bascket-ul, da, te avantajează, la partea cu bătaia, sincer, nu mai suntem în Evul Mediu să arătăm prin bătai că dominăm. Din ce am văzut eu, da, le plac, dar mi se pare doar un motiv aiurea din a judeca un om.