Poți să începi prin a crea o atmosferă plăcută, fii un băiat pentru care se merită să lupți, fii drăguț cu ea, ocrotește-o.
Să fiți doar voi doi, nu ieșire cu prietenii sau gașca.
Scoate-o la un suc, dă-i o floare când vă vedeți și vezi cum reacționează. În funcție de asta, sărut-o tandru, apoi spune-i din nou că o placi și întreab-o.
Nimeni nu refuză un băiat ca tine decât dacă are un motiv întemeiat cu adevărat.
Daca te suna seara si vorbiti inseamna ca ti-a raspuns sentimentelor. Eu zic sa-i propui sa-ti fie prietena si apoi vedeti voi cum decurg lucrurile.
Faci exact cum crezi că e mai bine... Există tot felul de relații, de la cele în care totul merge încet, frumos, plin de emoție la cele mai energice, cele în care totul este o aventură, dar o aventură pe care nu ai vrea să o sfârșești...
Deci decizia e a ta. Dacă sunteți amândoi la început, ai putea încerca ceva aproape de prima variantă. Voi doar încercați să vă simțiți bine
Toate sentimentele tale sunt pe baza a unor substante chimice, acum ca stii, treci la treaba, scoate-o la un suc, si sarut-o odata.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns la aceasta intrebare insa din pacate am esuat...E pentru prima data cand simt sentimentul de respingere si...chiar doare