Un pupic pe obraz la prima intalnire e de ajuns... daca o vei saruta ea va crede ca te grabesti. Si du-o la o cina romantica si un trandafir
Cat mai natural. Poti sa ii cumperi si un trandafir sau s-o duci intr-un loc dragut. Prima intalnire nu se uita niciodata.
Ii oferi o floare si o duci unde vrea ea. Daca te lasa pe tine, o duci mai intai la o cafenea unde nu se fumeaza, poate o ceainarie. Sa fie un loc placut. Apoi o duci sa o plimbi intr-un loc romantic. Sarutul mai spre sfarsit, daca si ea vrea.
Pai cred ca e dragut ca atunci cand va vedeti prima data sa nu o saruti decat la final daca se arata dispusa. Dar la inceput e de ajuns un pupic pe obraz.
Draga Lucian, nu-ti fa prea multe griji, e doar la prima intalnire. O cunosti de ceva timp. Vine la intalnire, tu cu bratele deschise spre ea ( vezi daca si ea face la fel) o imbratisezi, o pupi (incerci pe gura, e posibil sa intoarca obrazul... e bine si asa, o pupi pe obraz). Ei... si acu' ce sa zic, la varsta voastra trebuie doar sa va plimbati si sa stati de vorba. Nu cumva sa-i spui din prima ca o iubesti!
Scoateo la un suc si lasate condus de instincte. Nu fi prea direct cu saruturile. Asteapta sa vezi cum se comporta in preajma ta si daca simti ca te place poti sa incerci sa o saruti prin a luao in brate si apoi ii dai drumul din imbratisare usor usor si iti opresti capul in dreptul buzelor si o saruti in coltul gurii. Plimbati buzele peste ale ei si mai dai cate un sarut in coltul gurii. Fi finut, suav. Sigur se va topii daca te place. Sa mi povestesti cum ti a mers. Succes!
Foarte simplu: FI TU. Nu incerca sa iesi in evodenta prin nu stiu ce gesturi care le-ai vazut nu stiu la cine sau in nu stiu ce film.