Dar nu o baga in seama... iti zic eu ca esti perfect asa cum esti. Esti in lume cu un motiv la fel ca toti ceilali ^^
Inteleg. Dar... nu trebuie neaparat sa vorbeasca cu tine. In general parintii cand ajung pe la acea varsta, greu, dar foarte greu isi mai pot schimba mentalitatea. Nu trebuie sa te superi pe ei. Atat pot sa te inteleaga. Imi pare rau pentru asta dar asta se intampla peste tot in lume. Tu stii care este problema. Acest lucru se intampla sa te defineasca pe tine ca persoana. Candva o sa iei o decizie pe baza acestui lucru. O sa stii si cum sa te comporti cu copiii tai si cum sa nu te comporti. Daca era altfel si tu erai altfel. Acum nu putem zice ca mai bine sau mai rau.
Revenind, asta este, nu ai ce sa le faci (parerea mea). Stiu ca si pe ai mei am incercat sa ii schimb si nu am putut. Pana am ajuns la concluzia ca nu trebuie. Eu, adica tu, ar trebui sa fii fericit, sa te simti bine, lasa-i pe ei.
Poti sa vorbesti cu o4icine altcineva, vorbeste aici pe TPU, comunica, prieteni, alte persoane. Lasa-i cu parerile lor.
Nu prea putem sa te ajutam si imi pare rau. Asta daca nu vrei sa apelezi la telefonul copilului. Sper doar sa te simti mai bine, macar putin.
Numai bine ^_^
Asta e faza ca nu pot sa fiu fericit din cauza mamei in special...zi de zi aud cum sunt facut din greseala ca sunt o dezamagire ca sunt cel mai mare dobitoc etc. cu tata nu prea am probleme el ma intelege a zis cand ies pe salariu atunci pot sa fumez si sincer atitudinea lui ma face sa ma las de fumat nu stiu de ce..nu mai pot nu o mai suport pe mama. oricum multumesc.
Dar nu o baga in seama... iti zic eu ca esti perfect asa cum esti. Esti in lume cu un motiv la fel ca toti ceilali ^^
Asa sunt unii parinti. Si mama mea a tipat toata viata mea la mine (dar nu ma jignea), asta pentru ca avea frustrarile ei si voia sa se descarce si pur si simplu nu putea sa vorbeasca cu calm. Acum am ramas cu sechele sa spun asa, nu suport sa aud pe cineva tipand, daca cineva ridica tonul eu fug.
Eu zic ca nu ai ce sa faci, nu poti schimba un om, degeaba ii spui ca la fel va face...
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!