Daca vrei sa iti spun direct... Tu ai o senzatie ciudata de "excitare". Eu de multe ori cand ma spal ma excit atat de tare incat ma trezesc cu ea băț. De spalat trebuie sa te speli cu apa calda si sapun. Incearca sa te controlezi cand te speli. Daca reusesti. Daca nu reusesti si se trezeste Gogu, asta e... Tot trebuie sa te speli.
Salut.
Multumesc de raspuns dar chiar daca tim sa te cred pentru mine este o senzatie cam neplacuta aproape dureroasa daca poti sa-mi spui cum as putea sa scap de senzatie asta sau nu pot...
Acea senzatie dureroasa a ta vezi sa nu fie un inceput de fimoza. Sau chiar fimoza avansata. Poti decolta? Te doare cand faci asta?
Vorbeste cu parintii pe acest subiect si mai bine mergi la un medic. Medicul iti spune ce ai.
Nu am fimoza pot decalota in totalitate dar de fiecare data cand ating glandul am o senzatie ciudata nu neparat dureroasa dar una nesimitita de mine pana acum, dar ma face sa retrag degetul imediat e ceva normal adica ma obisnuiesc sau asa o sa fie mereu asa
Nu stiu ce sa zic. Ti-am zis. Vorbeste cu parintii tai si mergi la un medic. Te consulta si iti spune ce ai.
Andrei67y5 întreabă: