Se da si cu acul dar mai bine il pui sa-ti dea cu branulaCei de mai jos obserc ca nu stiu ca pierce se da si cu un ac nu doar cu branula.eu am pierce in limba de 5 ani, adica de la varsta ta si am avut si in buza, tot cu branula le-am dat! branula spre deosebire de ac este mai buna.decizia iti apartine oricum
@Adya20, fata a intrebat " ce fel de ac ar trebui? adica stiu ca e acela de perfuzie da nu stiu cum se numeste XD ". Acul de perfuzie se numeste branula. Nu a intrebat daca se poate da si cu ac normal sau neaparat cu branula. Of, inainte sa scrii citeste exact ce a vrut sa zic cel care a intrebat, iar inainte sa dai " Doresc sa public" mai citeste-ti odata raspunsul
Multumesc pentru ca ai ales raspunsul meu castigator iar in ceea ce te priveste "kidulinha" am citit intrebarea, eu i-am spus ca sunt 2 variante iar acel ac nu se numeste branula, acul este ac iar branula este branulaNu trebuie pierdut din vedere faptul ca piercingul implica si citeva riscuri, cum ar fi de exemplu pericolul contractarii unor boli precum hepatita B, hepatita C, SIDA, cardiopatie si unele reactii alergice. Este evident ca aceste probleme pot aparea in cazul in care acest procedeu nu este facut intr-un studio de specialitate, cu ustensile perfect sterile si tinind cont intocmai de regulile de igiena ce se impun. Pacientul trebuie sa fie extrem de atent si foarte bine informat. Astfel este mai usor sa evite imbolnavirile.deci acul chirurgical este una iar branula altainainte de a te lauda mai citeste intrebarea si raspunsul dat de mine fetita macar daca ma corectezi sa ai cunostinte in cauza