Te-ai îndrăgostit doar de aspectul ei exterior, nu şi de ce contează cel mai mult. Da, posibil să fie o coincidenţă.
Auzi ma Razvan, Razvanel, Razvi sau cum iti e porecla. Am inteles ca o "iubesti" am inteles ca ai fost la slujba aceea de inviere, insa mai incet baiatu' ca ai pus deja 2 intrebari cu acelasi continut.La 15 mai mult e o atractie fizica, care pe la noi astia intre 15-17, 18 se explica cu "iubire". Las-o mai moale cu filmele de dragoste, sau cu Acasa tv si traiesteti copilaria cat o mai ai. Apropo nu e dragoste crede-ma, plus ca daca va si cuplati relatia nu va tine mai mult de o luna doua, depinde poate doua luni si o zi, dar nici de cum mai mult. Bafta pe viitor si termina ca intrebarile astea fara nici un sens.
A dat intentionat in tine Dupa "vrei sa facem cunostiinta" iti dai seama.
Ce frumos, verificam notificarile de pe fb si altii canta din toti plamanii Invierea lui Hristos.
La ce te-ai mai dus?
Era ora 1:00 si iesisem afara.
Totusi... La biserica te duci pentru sufletul tau, nu sa verifici notificarile.
Cat o fi stat fata aia sa te pandeasca cand esti neatent...
Cat ai stat cu ochii in telefon?
Frate, doar am iesit din biserica si am stat cu ochii in telefon doar 1 minut, apoi ne-am izbit...
Soro*
Ok, soro.
Eu cred ca acel accident nu a fost o coincidenta.Cred ca si ea este indragostita de tine iar astfel de lucruri la 15 ani s-au mai intamplat.