| RazvanBaranguta a întrebat:

Am 15 ani si aseara am cunoscut o fata tot de varsta mea, recunosc era foarte frumoasa. Am cunoscut-o doar prin simplul fapt ca la slujba de Inviere eu stateam sa-mi verific notificarile de pe facebook si dintr-o data m-am trezit lovit tocmai de ea, din greseala. Ne-am cerut iertare reciproc, dupa care i-am spus: "Hei, vrei sa facem cunostiinta?", la care ea mi-a raspuns: "Mi-ar face o foarte mare placere" si am inceput sa ne cunoastem. Am aflat ca avem aceleasi hobby-uri. Ea se pare ca este dintr-un oras alaturat, nu este departe. Spre sfarsit cand trebuia sa plecam, mi-am luat ramas bun de la ea si ne-am pupat ( pe obraz ). Intrebarea mea este: Este doar o coincidenta acel accident? Recunosc ca m-am indragostit pe loc de ea. Este normal sa se intample asa ceva la 15 ani?

13 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Te-ai îndrăgostit doar de aspectul ei exterior, nu şi de ce contează cel mai mult. Da, posibil să fie o coincidenţă.

| Pool77 a răspuns:

Maxima asta rolling on the floor))))))
Plus 1
Nota 10. rolling on the floor))

Răspuns utilizator avertizat
| Pool77 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Mi-ai facut seara mai buna. Multumesc. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Pool77 a răspuns:

Auzi ma Razvan, Razvanel, Razvi sau cum iti e porecla. Am inteles ca o "iubesti" am inteles ca ai fost la slujba aceea de inviere, insa mai incet baiatu' ca ai pus deja 2 intrebari cu acelasi continut.La 15 mai mult e o atractie fizica, care pe la noi astia intre 15-17, 18 se explica cu "iubire". Las-o mai moale cu filmele de dragoste, sau cu Acasa tv si traiesteti copilaria cat o mai ai. Apropo nu e dragoste crede-ma, plus ca daca va si cuplati relatia nu va tine mai mult de o luna doua, depinde poate doua luni si o zi, dar nici de cum mai mult. Bafta pe viitor si termina ca intrebarile astea fara nici un sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A dat intentionat in tine laughing Dupa "vrei sa facem cunostiinta" iti dai seama.

Ce frumos, verificam notificarile de pe fb si altii canta din toti plamanii Invierea lui Hristos.
La ce te-ai mai dus? happy

| RazvanBaranguta explică (pentru anonim_4396):

Era ora 1:00 si iesisem afara.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RazvanBaranguta):

Totusi... La biserica te duci pentru sufletul tau, nu sa verifici notificarile.
Cat o fi stat fata aia sa te pandeasca cand esti neatent...
Cat ai stat cu ochii in telefon?

Frate, doar am iesit din biserica si am stat cu ochii in telefon doar 1 minut, apoi ne-am izbit...

| anonim_4396 a răspuns (pentru RazvanBaranguta):

Soro*

rolling on the floor Ok, soro.

| scaramus a răspuns:

Eu cred ca acel accident nu a fost o coincidenta.Cred ca si ea este indragostita de tine iar astfel de lucruri la 15 ani s-au mai intamplat.