| Alexandruuu3 a întrebat:

Salut am 15 ani si de cand am intrat in liceu am observat ca noi mei colegi au barba, mustata, etc si la uni le stau destul de bine asa ca acum vreo 3 zile mi-au zis da-ti ma si tu cu lama pe fata.Acum intrebarea mea e cam cum fac asta, nu ma prea ma pricem la faza asta ce sa folosesc vreo spuma ceva? (mai detaliat daca se poate). Chiar ar fi interesant sa-mi creasca barba cred ca mi-ar sta bine.

3 răspunsuri:
| andre3ea_1248 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic.totusi sunt fata si nu ma pricep. dar un sfat e intotdeaun bine venit:ai rabdare si iti va creste.sunt de parere ca esti inca mic sa pui lama pe fata de acum. faci cum crezi dar eu iti spun sa ai rabdare. dupa aia nu o sa ai timp sa stai tot timpul sa iti aranjezi barba.de exemplu am colegi care isi dau barba jos foarte des pentru ca le creste repede si e inestetic. timpul le va rezolva pe toate.

| sims2love a răspuns:

Iti dau eu un sfat :
Nu ii asculta pe baieti, pentru ca eu, ca fata iti spun ca e super-scarbos sa te saruti cu un baiat cu mustata, barba etc.
Fi doar tu, diferit de ceilalti si lumea o sa te aprecieze pentru ceeea ce esti nu pentru ceea ce vrei sa fi.

| zapaceala a răspuns:

Daca ai puf.nu incerca... dai a i barba mare dao joswinking