| snd9999 a întrebat:

Salut,am 15 ani si doresc sa imi gasesc un boyfriend,nu pot spune ca sunt urata sau timida, am multi prieteni baieti insa mai niciodata nu pot avea o relatie serioasa ati putea sa imi dati cateva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Păi, nu ştiu ce să zic. Depinde şi de personalitatea ta. Trebuie să-ţi găseşti un băiat care să te placă aşa cum eşti tu, să nu fi nevoită să te schimbi pentru el. Dacă încă n-a venit timpu, atunci rezumă-te doar la amici. Să ai o prietenie cu nişte băieţi e mult mai frumos decât un iubit, mai ales dacă vă cunoaşteţi de mult şi vă înţelegeţi bine. Hai să-ţi cam cum vor băieţii în general o fată : veselă, cu simţul umorului, inteligentă, feminină, înţelegătoare şi nu prea posesivă.
Succes!

1 răspuns:
| ItsMaxi a răspuns:

Pai depinde si cum te comporti dulceata ^^. uneori de ex. poti fi mai dura, si asa respectivu si'ar ace o parere gresita. daca esti timida nici asa nu'i bine, ca va crede ca va putea face orice cu tine deoarece asa esti tu nu prea ''te'ai baga'' straight face daca esti prea rea... asta ar fi cel mai urat, deoarece putini isi doresc fete rele... cel mai bine ar fi sa te duci sa discuti cu baiatu de care'ti place sa va cunoasteti sa'l intrebi cum ar vrea sa fie prietena lui si asa sa'i faci pe plac. si poti vorbii si cu prietenii lui si asa aflii si de el cum e si ce doreste. sper ca te'am ajutat \(^.^) / mult noroc scumpiiiciii