anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si imi creste foarte repede barba. Am inceput in a ma barbieri la varsta de 14 ani pentru ca avea foarte mult par pe gat. As putea face ceva sa nu imi creasca asa de repede?

7 răspunsuri:
| Paris a răspuns:

Nu poti face nimic, dar nu inteleg de ce te plangi, mie barba la un barbat mi se pare un semn al masculinitatii si aveam o groaza de colegi care se barbiereau zilnic pentru a le creste si altceva in afara de puf. incearca sa nu te simti complexat, insa daca tii mortis sa mai stopezi din cresterea ei atat de rapida, mergi la medic sau intreaba la farmacie. stiu ca sunt anumite creme speciale pentru incetinirea cresterii firului de par. pupici

| cipri08 a răspuns:

Nu prea ai ce-i face. Daca nu ai fost cuminte la 14 ani...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Defapt...nu e o chestie genetica de ex prietena mea are prea mult pe spate

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa-ti faci probleme...ar trebui sa te bucuri ca devi mascul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am inceput sa ma barbieresc pe la 16 ani si inainte ma barbieream cam o data pe saptamana, dar incet incet am ajuns sa fiu nevoit sa ma barbieresc in fiecare zi (acum am 18 ani). imi creste prea repede si nu suport sa am barba pentru ca nu-mi creste uniform, imi creste mai mult mustata si in barbie. in rest foarte putin. Chiar as putea sa observ cum creste la fiecare ora, pentru ca dimineata cand plec la scoala n-am nimic pe fata, iar dupa ce ma intorc daca dau putin cu mana pot simti cum a crescut iarasi firul de par, iar seara e deja vizibil laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai o barba rara, cea ce e normal pana la varsta de 20 de ani, rade-te zilnic si nu iti va mai creste asa de repede. daca ai ceva mai des parul ar fi bine sa te razi la 3-4 zile