| TheSadDreamer a întrebat:

Salut,am 15 ani, si imi place de o fata de multa vreme, de mai bine de un an.Am fost ca sora si frate mereu.ne-am spus totul, fiecare gand.eu i-am spus de mult ce simt pentru ea dar ea avea prieten de ceva vreme si a zis ca suntem ca fratii si ca il iubeste pe ala.in vara s-au despartit.si eu i-am fost alaturi ca in totdeauna.iar acum cateva zile mi-a spus ca ma place. eu am fost in culmea fericirii. m-am mirat si nu am crezut la inceput. mi-a spus ca ma iubeste. i-am spus ca si eu. apoi au fost cateva minute de discutii seci.iar urmatoarele zile am fost ca inainte. discutii simple barfe,glume, nimic schimbat.iar azi am intrebat-o daca e pe bune ce a zis.si mi-a zis ca da.apoi a trebuit sa iasa. intrebarea mea este ce sa fac? ce sa-i zic? cum sa zic? s-o intreb daca sa fim impreuna? sa mai astept? sunt o persoana balbaita,si foarte timida, nu am tupeu de loc.e evident ca asteapta sa zic eu ceva. va rog ajutati-ma nu stiu ce sa ii zic si cum sa ii zic.nu m-a placut nimeni niciodata, nu stiu cum sa reactionez.scuze pentru eventualele greseli.am scris in mare graba.

2 răspunsuri:
| Green66 a răspuns:

Pup-o mă!

| Zaharia_Angela_1992 a răspuns:

Ia-ti inima in diti, si spune-i ca vrei sa ai o relatie cu ea big grin, si incearca sa nu mai fii atat de timidwinking Pentru ca fetelor nu place asta. Succeswinking